Uygulama com.google.process.gapps hatasi yardim lutfen

Sponsorlu Bağlantılar

ciwan__47

ciwan__47

Üye
hay Allah razı olsun oldu... S4 i9505 te de çalıştı düzeldi yani binlerce tşekkürler.. :)
 


fetihtime

Üye
"com.google.process.gapps durduruldu" sorunu kaynağı: web tarayıcı link eşitleme devredeyken, daha önce oluşturduğunuz klasörü sildiğinizde ortaya çıkıyor.

Çözüm: google Chrome'u kurun hesabınızla oturum açın söz konusu klasörü Chrome üzerinden silin. Birde "ayarlar/uygulama yönetici/hepsi/internet" konumundan tarayıcı verilerini ve ön belleği sıfırlayın.
 
  • Beğen
Tepkiler: smt21

raquest91

Üye
kardesım cok saol senın sayende sorunumu cozdum
 
ozgunb

ozgunb

Üye
Çok teşekkürler. Hem bu sorun vardı, hem de tablete internetten ya da google play mağazadan hiçbir şekilde dosya indirilemiyordu. İkisi de halloldu.
 

kajmeralist_28

Üye
bendede aynı sorun var ''Ayarlar,Uygulama yöneticisi , hepsi , seçenekler,uygulama ayarlarını sıfırla , telefonu yeniden başlat bende sorun çözüldü'' sisteminide denedim fabrika ayarlarınada döndüm olmuyor sürekli tel yavaşlıyor ve aynı hatayı veriyor yardım lütfen.
 

cagatay.alkan

Üye
Çok teşekkürler kardeşim
 

rastgele06

Üye
teşekkürler az kalsın format atıyordum sayende basit bir şekilde halloldu emeğine sağlık
 

Silinen Üye 2454346

Kapalı Hesap
arkadaşlar ben jelly bean kullanıyordum ice cream sandwich daha yenı yukledım dedıgınız sorun çıktı tekrar başlattım oldu :oke:
 

Xmevvox

Üye
inş çözülür sağol
 

dilara.dw

Üye
Allah razı olsun benim telefonum galaxy s4 kalp krizi geçiriyordum az kalsın. Google play stordan uygulama indirirken yüklenmedi diye kaldırmaya çalıştım sonra donmalar falan oldu iyi ki forumlar var çok çok çok sağolun.
 

ciwano0114

Üye
s3 sorun bu şekilde çözüldü
:-) teşekkürler
 

esin aruk

Üye
Beyler bi yardimci olun. Uygulama yonetisinden hepsi tarafina geciyorum ama secenekler dediginiz seyi bn bulamadim yav . Note 2 kullaniyorum

uygulama tercıhlerını sıfırla secenegını secıp onaylayacaksınız.sonrada telınızı yenıden baslatın sanırım benımde sorunum cozuldu.(note 2)
 

mcbg66

Üye
s3 mini bende de sorun çözüldü sonsuz teşekkürler
 
kewell777

kewell777

Üye
Dostum sayende kurtuldum cok saol cıldırmak üzereydim eywallah
 
KonyaLiKatLiam

KonyaLiKatLiam

Üye
eyvallah bilader çook saolasınn gercekten gecen gittim telefoncuya format dedi bende attırmadım çözüldü :) gercekten saolasın
 
LimePie

LimePie

Üye
arkadaşlar bende cwmden yedekleyip geri yüklediğimde bendede com.google.process hatası veriyor onu nasıl yapıcazama bende tamam a basınca tekrar çıkıyor yani sürekli geliyor işlem yapamıyorum yardım edin
 

smt21

Üye
arkadaşlar sorunum çözülmedi"com.google.process.gapps durduruldu" sorunu kaynağı: web tarayıcı link eşitleme devredeyken, daha önce oluşturduğunuz klasörü sildiğinizde ortaya çıkıyor.

Çözüm: google Chrome'u kurun hesabınızla oturum açın söz konusu klasörü Chrome üzerinden silin. Birde "ayarlar/uygulamayönetici/hepsi/internet" konumundan tarayıcı verilerini ve ön belleği sıfırlayın.



tşkler bu şekilde yaptım oldu
 

duyaduya

Üye
Ayarlar,Uygulama yöneticisi , hepsi , seçenekler,uygulama ayarlarını sıfırla , telefonu yeniden başlat yaptım fakat sorun çözülmedi. Ne yapmam gerek ?
 
Marco Laren

Marco Laren

Üye
Sorun çözülmedi hala telefon replika s4 mini konuyu hortlatmış olacağım ama
 


Üst Alt