Çokonat Çokonat

Sponsorlu Bağlantılar

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Burcu Abla ben seni eleştirmiyorum sen benim konumu taşımadın gereksize :)
Kızma yani senin alakan yok bu konu için de doğru karar ona lafım yok zaten :)

--------------- Ekleme ---------------

Sadece sen tasımyorsun başkaları da var ;)

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
NiCK DEĞİŞİKLİĞİ:tuncer200_8 değişti...:artık^^^^ _By&MaTTaFix_ ^^im

yeni profil müziğim nasıl arkadaşlar.......:)

yağmurda yürüyen mi yoksa koşan mı daha fazla ıslanır???

Generaller grubumuz açılmıştır :) Tüm generalleri bekleriz :)

Ben bırgun bıryerde

Megan Fox Mu Adriana Lima Mı?

Yılın En Şık Kadını Kraliçe Raina...

Maxicep'e yeni kayıt olduğumda çektirdiğim insanlar :D

Gaspa uğradım!!:( Telefonumu aldılar :(

Bu yarışmaların sonucu nirde ??? Çatladım meraktan :(:(

Hiç 220 voltun tadına baktınız mı??? Bugün baktım iyiymiş:ehe

Verdiğiniz bu konular bir fikir paylaşımı, bir davet bir soru yada günlük hayatımızda yaşanmış bir tecrübe. Mesela bir elektirik çarpmasından dolayı bir insan hayatını kaybedebilir. Çokonat yerken ne olur onu söylermisin. Bunun farkını en iyi siz bilmelisiniz mustafa furkan Konu dışı eski yöneticisi olarak. Çokonat dır, jelibon dur ciptir çokmu gerekli bunlar. Hayati önemmi taşıyor ne öğretiyor insana. Tabiki aklınıza bir şey takıldığı zaman yazın duygularınızı paylaşın ama çokonattır jelibondur, tuvalet kağıdıdır bu kadarda abartılmasın.
Bende açayım bir konu dün bir tuvalet kağıdıyla kurulandım çok yumuşaktı rahatladım dıye. Konu dışındamı kalıcak şimdi bu konu. Bu tür konuların yeri gereksizlerdir. Yeni alınmış bir karar değildir. Konu sahibide almış olduğumuz kararı daha önceden bildiği için itiraz hakkıda yoktur.

Yeteri kadar esnek olduğumu düşünüyorum. Çünkü bildiği halde ıslarla bu konuların konu dışında açılması uyarı puanı gerektirir. Ahmete sorabilirsiniz. Cevabımdan tatmin olmadıysanız eğer konuyu şahsına yönlendirebilirim.

Neyse konuyu saptırmayalım daha fazla çokonattan bahsediyorduk.

Evet biliyorum Burcu; benim yöneticiliğim zamanında alınmış bir karardı. Hatta baya da konu taşınmıştı Gereksizler'e... Ama o zamanlar "sarışın mı, esmer mi?", "ak mı, kara mı?" , "yazı mı, tura mı?" gibi anketlerden geçilmiyordu Konu Dışı..

Konu Dışı'na bir konu açmak için illâki hayatî önem taşıması veya okuyanlara bir şeyler öğretmesi mi lazım?

O halde, "inekten kola gelse de kolayı bedava içsek", "ineğe muz yedirirsek muzlu süt gelir mi" konuları bize muhabbetten başka ne veriyor?

Birşey söyleyin onu tartışalım(konu dışı birşey)

Sanırım bu link, senin açmış olduğun ve taşınan/silinen "Konu Dışı" konunun bir kopyası..
Peki neden hâlâ müdahale edilmedi?

Ahmet'le bu konuda ben de konuşmuştum daha önce.. Üstelik tam aksine konu taşınmadığı için değil, Konu Dışı'ndaki muhabbete dönen "Google" ile ilgili bir konuyu Google bölümüne taşıdığım içindi.

Amacım senin yaptıklarına muhalefet olmak değil. Konu Dışı'nda yöneticilik yaptığım için ne zorluklar çektiğini de iyi biliyorum; seni iyi anlayanlardanım.

Ben naçizane fikrimi söyledim. Eleştirilerimi de iyi yönde algılamanı istiyorum artık.. :oke:

MonRêve

MonRêve

Üye
Oyy olsada yesek

Pure Life

Pure Life

Üye
konu sahıbının isteği üzerine konu kilitlenmiştır

Silinen Üye 2553318

Kapalı Hesap
çokonat çokonat :bud:

• Beğen