Çokonat Çokonat

Sponsorlu Bağlantılar

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
Çokonat Çokonat

İşte Bir Çocukluk Efsanesi Daha
Üstü Fındık Parçaçıklı Gofret
Gayet Basit Birşey Ama Yıllardır Bıkılmadan Yiyiliyor,
Bu Turuncu Ambalajlı... :ehe

Kendisi Hakkındaki Belki Söylenebilecek Tek Negatif,
Şey Fındık Parçaçıklı Olduğu İçin Şeklinin Biraz Bozuk Olması... :D
Onun Haricinde Ben Başka Kötü Bi Yanı Bulamıyorum

:ehe
Masamda Oturmuş Yiyorum Ohh Afiyet Olsun Bana

:ehe

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
Afiyet olsunda son 4 yılda kalitesi baya bir düştü 4 yıl önce gofreti filan daha kaliteliydi..:)

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Yine de kaliteli abi Çokonat
Ben çok seviyorum onu:ehe
Melek naptın ya şimdi markete gitmek zorunda kalacam:ehe
Bak yahu!

researcher

Üye
nat nat nat cokonat ... taze gofret cokanat..

fındık gofret cikolataaaaa... cokonatın lezzeti bambaskaaaaa...

cokonat..

:)

Anıl Umut

Emekli Yönetici

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
Melek naptın ya şimdi markete gitmek zorunda kalacam:ehe
Bak yahu!
Giderken Banada Alır Mısın ,
2 Tane İstiyorum :ehe
nat nat nat cokonat ... taze gofret cokanat..

fındık gofret cikolataaaaa... cokonatın lezzeti bambaskaaaaa...

cokonat..

:)
Çokonatııı Çok Seviyorumm Yaaa :D

Afiyet olsunda son 4 yılda kalitesi baya bir düştü 4 yıl önce gofreti filan daha kaliteliydi..:)

Teşekkürler Ama Yine Güzel :D

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Melek Ülker in reklamını yapma burda adamın satışları artacak :nono: çokonat yiyecek zamanım yok malum fırça yiyoruz :(

Sidretül Münteha

Üye
    Konu Sahibi
Yorum Yazmayınız

:locked:

Anıl Umut

Emekli Yönetici
™ мγdяєaм;1992645' Alıntı:
Yorum Yazmayınız

:locked:
Ben yazarım kardeşim!Hangi çılgın beni durduracak:ehe

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Sen yeter ki iste sana da konularına da yazmayız ...!

Pure Life

Pure Life

Üye
Yaa ne biliyim konu dışının çehresinin değiştiğini biliyor halbuki.Bu tür konuları almıyorum konu dışına. Konu dışı yeni yeni değişmeye başladı. Allahtan ***BlackrosE*** var. Adamın konuları çok kaliteli. Meleğinde var kaliteli konuları http://www.maxicep.com/konu-disi/2010-kultur-baskenti-etkinlik-takvimi-301817.html işte gereksizlerdemi? Ama konu adam gibi konu. İstediğin kadar kız melek sana daha ne zaman söyledim bunu ben.

Progressivity

Progressivity

Üye
bencede konu dışı bölümünde çok gereksiz msjlar var bazıları hep daha önce verilenler, bazılarıda anlamsız bunların bu bölüme taşınmasında fayda var gerçekten

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Konu dışı veya bu bölüm ne farkeder 2-3 tane mesaj yazacak bir kişi en fazla ... 10-15 sayfaya ulaşmış ve hatta konu içinde konuyu taşıyan yöneticinin de mesajı olan konularım gereksizlere taşındı ve kayboldu gitti ... Madem müsade ediyorsunuz öyle gidin yönetimin bu yönünü eleştiriyorum ... Konu açıldığı an itibariyle bu bölüme taşınşa o kadar da koymaz diye düşünüyorum bunlar ufak meseleler alt tarafı bir konu karşındaki de bir insan seçim sizin ...

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Yaa ne biliyim konu dışının çehresinin değiştiğini biliyor halbuki.Bu tür konuları almıyorum konu dışına. Konu dışı yeni yeni değişmeye başladı. Allahtan ***BlackrosE*** var. Adamın konuları çok kaliteli. Meleğinde var kaliteli konuları http://www.maxicep.com/konu-disi/2010-kultur-baskenti-etkinlik-takvimi-301817.html işte gereksizlerdemi? Ama konu adam gibi konu. İstediğin kadar kız melek sana daha ne zaman söyledim bunu ben.

Sanırım bu kararı ben Konu Dışı bölümlerinden sorumlu iken almıştık Burcu'yla ve baya da konu taşıdık Gereksizler bölümüne..

Son zamanlarda Konu Dışı bölümünde açılan konulara baktığımızda kalite adına, konudan konuya büyük farklar görüyoruz. Eğer ki bu türden konuların hepsi taşınsaydı şu anda Konu Dışı gerçekten tamamen bilgiye dayalı bir bölüm olacaktı; "canım sıkıldı konu açtım" tarzında konuların açıldığı bir bölüm değil.

Şu anda Konu Dışı'nda buna benzer birçok konu hâlen bekliyor.

Bölümün sadece ilk üç sayfasına bakmak yeterli bu izlenim için...

NiCK DEĞİŞİKLİĞİ:tuncer200_8 değişti...:artık^^^^ _By&MaTTaFix_ ^^im

yeni profil müziğim nasıl arkadaşlar.......:)

yağmurda yürüyen mi yoksa koşan mı daha fazla ıslanır???

Generaller grubumuz açılmıştır :) Tüm generalleri bekleriz :)

Ben bırgun bıryerde

Megan Fox Mu Adriana Lima Mı?

Yılın En Şık Kadını Kraliçe Raina...

Maxicep'e yeni kayıt olduğumda çektirdiğim insanlar :D

Gaspa uğradım!!:( Telefonumu aldılar :(

Bu yarışmaların sonucu nirde ??? Çatladım meraktan :(:(

Hiç 220 voltun tadına baktınız mı??? Bugün baktım iyiymiş:ehe

Bu konuların hemen hepsi; konuyu açan kişinin, fikrini başkalarıyla paylaşmak veyahut da muhabbet konusu bulup, sohbet etmek.

Üye derdini, sevincini, hüznünü, fikrini paylaşıyor. Bunu da Konu Dışı bölümünde paylaşmak istiyor. Zirâ Konu Dışı, kendi kategorisinde en aktif olan bölüm.. Bu şekilde konuların taşınması, konuyu açan üyeyi soğutmaktan başka bir işe yaramıyor malesef..

Konu Dışı'nın açıklama yazısı :
Teknolojiden biraz uzaklaşıp, maxicep üyeleri ile tartışmak istediğiniz veya anlatmak istediğiniz olaylar, görüşler. Kısaca günlük hayatın içinden kareler ...

Diyecek bir şey yok.

Amacım bu konuyu açanı savunmak, konuyu taşıyanı veya örnek gösterdiğim konuların sahiplerini eleştirmek değil; kimse yanlış anlamasın.

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Tamam biz de teknolojiden uzaklaşıyoruz keşke daha fazla konumu bulsaydın da link verseydin az olmuş ...

Konu dışına bu tip konuları saymazsak ne tür konular açılacak ? Verdiğin linklerdeki konuları gereksiz mesajlar bölümüne taşıyan yöneticinin yönetiminden şüphe duyarım ben ... Işini bilmiyor veya yapamıyordur ... Konu dışı bölümünü bilmecelerle , öğüt verici sozlerle doldurup diğer konuların taşınmasına müsade etmeyeceğim sert bir şekilde tepkimi göstereceğim ...

Konu dışı bölümünü kültür bölümüne çevirip de insanları sık boğaz edemezsiniz ! Üyenin emek verip açtığı bir konuyu keyfi kararlar doğrultusunda taşıyamazsiniz ! Açıldığı anda taşınsa da iyi 2 aylık yorum yazdığı konuyu taşıyanlar da vardı hiç konuşmasın kimse salakk değil burdaki üyeler !

Popülerliğini kaybeden konu hoppp gereksizlere ...
Neden tasıdın neden bırakmadın neymiş öyle olmalıymış pehh ...
Burda aktif olan üyeler en az bir yönetici kadar konular hakkında bilgiye sahiptir ve bize bunu yutturamaz kimse ...
Bu konudan bahsetmediğimi ve genelleme yaptığımı da bilmenizi isterim ...Zamanında 50-60 post yazılmş konularım ve konular bu bölüme taşındı 1-2 hafta konu dışında durmasına rağmen muhtemelen yöneticiler 2 hafta düşünmüşlerdir :hmmm
Artık millet bu bölümden başka bölümde duygularını paylaşamaz , konuşamaz , tartışamaz oldu biraz esnek olun ...

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Tamam biz de teknolojiden uzaklaşıyoruz keşke daha fazla konumu bulsaydın da link verseydin az olmuş ..

Sanırım mesajımda ne demek istediğimi anlamamışsın veya sadece linklere bakıp, mesaj yazmaya geçmişsin.

O linkler sadece örnekti ve tamamen iyi niyetle verilen bir örnekti. Bu Çokonat konusuna benzer konulara baktım sadece ve tarafsız olmaya çalıştım. Zirâ linklerin içinde Ata'nın da açtığı konu bulunuyor. Kimsenin konularını kasıtlı seçmedim. Bu tür konular taşınacaksa kimse fikirlerini, sevinçlerini, dertlerini Konu Dışı'nda paylaşmasın ve örnekte verdiğim linkler de kaldırılsın o halde demek istedim.

Artık millet bu bölümden başka bölümde duygularını paylaşamaz , konuşamaz , tartışamaz oldu biraz esnek olun ...

Bu cümlede zaten ne demek istediğimi özetlemişsin.

Kısacası; bir üye Konu Dışı'nda bilgiye dayalı bir konu açmaya zorlanıyorsa, bu üyeyi soğutmaktan başka bir işe yaramaz.

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Şimdi oldu :oke:

Pure Life

Pure Life

Üye
NiCK DEĞİŞİKLİĞİ:tuncer200_8 değişti...:artık^^^^ _By&MaTTaFix_ ^^im

yeni profil müziğim nasıl arkadaşlar.......:)

yağmurda yürüyen mi yoksa koşan mı daha fazla ıslanır???

Generaller grubumuz açılmıştır :) Tüm generalleri bekleriz :)

Ben bırgun bıryerde

Megan Fox Mu Adriana Lima Mı?

Yılın En Şık Kadını Kraliçe Raina...

Maxicep'e yeni kayıt olduğumda çektirdiğim insanlar :D

Gaspa uğradım!!:( Telefonumu aldılar :(

Bu yarışmaların sonucu nirde ??? Çatladım meraktan :(:(

Hiç 220 voltun tadına baktınız mı??? Bugün baktım iyiymiş:ehe

Verdiğiniz bu konular bir fikir paylaşımı, bir davet bir soru yada günlük hayatımızda yaşanmış bir tecrübe. Mesela bir elektirik çarpmasından dolayı bir insan hayatını kaybedebilir. Çokonat yerken ne olur onu söylermisin. Bunun farkını en iyi siz bilmelisiniz mustafa furkan Konu dışı eski yöneticisi olarak. Çokonat dır, jelibon dur ciptir çokmu gerekli bunlar. Hayati önemmi taşıyor ne öğretiyor insana. Tabiki aklınıza bir şey takıldığı zaman yazın duygularınızı paylaşın ama çokonattır jelibondur, tuvalet kağıdıdır bu kadarda abartılmasın.
Bende açayım bir konu dün bir tuvalet kağıdıyla kurulandım çok yumuşaktı rahatladım dıye. Konu dışındamı kalıcak şimdi bu konu. Bu tür konuların yeri gereksizlerdir. Yeni alınmış bir karar değildir. Konu sahibide almış olduğumuz kararı daha önceden bildiği için itiraz hakkıda yoktur.

Yeteri kadar esnek olduğumu düşünüyorum. Çünkü bildiği halde ıslarla bu konuların konu dışında açılması uyarı puanı gerektirir. Ahmete sorabilirsiniz. Cevabımdan tatmin olmadıysanız eğer konuyu şahsına yönlendirebilirim.

Neyse konuyu saptırmayalım daha fazla çokonattan bahsediyorduk.

Üst Alt