Çok yardıma ihtiyacım var -.-

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MksDevoO

MksDevoO

Üye
    Konu Sahibi
Çok yardıma ihtiyacım var -.-
Merhaba arkadaşlar bugun okulda arkadaşımın C7 de micro hat takma çalışması Sonuç vermedi ve hat içine kaçtı önde bulunan dişler hattın kaymasını önluyodu sonra çıkarmaya çalışırken 3 tane dişte 1 tanesi malesefki kırıldı hattı taktığımda at ileri geri gelmiyor ve benım normal hattımı malesefki okumuyor telefonumu tim den aldım tek seçenek olarak garant,ye vercem kaç gunde gelir veya yapabileceğim bir alternetif varmı _

realplayer2

realplayer2

Üye
garantiye verirsen cihazın açılması gerektiği için en az 15 gün sürer. ben daha önce teknik servise verdim teli ama benimki yazılımsal bi sıkıntı olduğu için 4 günde verdiler hemen...

hakan_710

hakan_710

Üye
eğer bulunduğun ilde kvk var ise aldığın yere bile uğramadan telefonunu kvk ya götür yoğunluğa göre 2-3 gün içinde hazır olur telefonun. Eğer yaşadığın yerde servis yoksa bu süreye kargo süresini falan eklersek 10-15 gün civarında cihazın hazır olur

qsaw

qsaw

Üye
15 gün de nasıl becerdin ?

u_cosar

u_cosar

Üye
genpaya verebilirsin

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
KVK ya vermeni öneririm yaşadığın şehirde varsa hem niye micro sim denedin ki onu anlamadım ?

qsaw

qsaw

Üye
kvk ne?

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye

Garantiyi sağlayan distribtor
KVK Teknoloji Ürünleri ve Ticaret AŞ., Türkiye'nin lider cep telefonu distribütörüdür. KVK dünyada en hızlı büyüyen 5. Operatör olan Turkcell'in SIM kartlarının distribütörlüğünü yapan, satış noktalarının sayısı tüm Türkiye'de 3500'lere ulaşan en yaygın cep telefonu satış ağını oluşturmaktadır.

Nokia, HTC ve Blackberry gibi dünyanın önde gelen cep telefonları ve aksesuarları ile birlikte, A-Tel Muhabbet Hat ve Kartların satışını gerçeklestirmektedir.

Satış sonrası hizmet desteği ile de her zaman müşterilerinin yanında olan KVK, pazarlama stratejisini tamamen müşteri memnuniyeti ilkesi üzerine kurmuştur.

qsaw

qsaw

Üye
yani tel garanti dışına çıkmıyor mu ?

MksDevoO

MksDevoO

Üye
    Konu Sahibi
KVK ya vermeni öneririm yaşadığın şehirde varsa hem niye micro sim denedin ki onu anlamadım ?

Güzel soru :D Arkadaşım denedi sözde bedava internet nimetinden yararlancaktık :D fakat sım kartın çıkıp girmesini salayan ve okutan 3 tane dişi unuttuk sım ı bildiğiniz yuttu dişlerde çıkmasını engelliyodu telefonuma son baktığımda sım bölumune tel sokulmuş 2 tarafından ineler ile çıkarılmaya çalışmasıydı -.- allahtan telefonun başka donanımına zarar gelmedi tek sorun hat rehberim görunuyor fakat arama fln yok 3 tane dişten 1 tanesi gitti heralde oda arama vb. şey içindi

qsaw

qsaw

Üye
Güzel soru :D Arkadaşım denedi sözde bedava internet nimetinden yararlancaktık :D fakat sım kartın çıkıp girmesini salayan ve okutan 3 tane dişi unuttuk sım ı bildiğiniz yuttu dişlerde çıkmasını engelliyodu telefonuma son baktığımda sım bölumune tel sokulmuş 2 tarafından ineler ile çıkarılmaya çalışmasıydı -.- allahtan telefonun başka donanımına zarar gelmedi tek sorun hat rehberim görunuyor fakat arama fln yok 3 tane dişten 1 tanesi gitti heralde oda arama vb. şey içindi
ben olasam o arkadaşa c7 denemelerindeki gibi çekiçle denerdim ne kadar sağlam diye :)

qsaw

qsaw

Üye
:dayak:

MksDevoO

MksDevoO

Üye
    Konu Sahibi
Ama sevdiğim bir arkadaş :ağlarım:Ama C7 m için Değer :emoamca::D Şaka bir yana verdiğiniz cevaplar için hepinize teşekur ederim en geç pazartesi Tim e uricam belki problem basitti olmassa ben kendim KVK ya göturucem

qsaw

qsaw

Üye
Ama sevdiğim bir arkadaş :ağlarım:Ama C7 m için Değer :emoamca::D Şaka bir yana verdiğiniz cevaplar için hepinize teşekur ederim en geç pazartesi Tim e uricam belki problem basitti olmassa ben kendim KVK ya göturucem
timde pahalı olur diye düşünüyorum :hmmm

MksDevoO

MksDevoO

Üye
    Konu Sahibi
Garanti Timden daha doğrusu Tim den aldım herhangi bir problemde bize gelin dediler

----------Eklendi @ 13:58:45 ---------- Yazıldı @ 13:58:18 ----------

Bu arada tim tim derken bim diğe çıkıcak bi ara ama nezamaqn bilemiyorum :D

qsaw

qsaw

Üye
bimden simkartı alacağım felan :yagmur:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt