Çok sevdiği kocasının küllerini yeme hastalığına yakalandı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pelın_

Konu Sahibi
Çok sevdiği kocasının küllerini yeme hastalığına yakalandı
İngiltere’de çok sevdiği kocasını kaybettikten sonra cenazesini yakarak küllerini alan bir kadının, her fırsatta kocasının küllerini yediği ortaya çıktı.

İngiliz TLC kanalında yayınlanan “Garip Bağımlılığım” isimsi bir reality şov programına katılan 26 yaşındaki Casie adlı kadın, yaklaşık iki ay önce kaybettiği kocasının küllerini yanından hiç ayırmadığı gibi her fırsatta parmağını küle daldırıp sonra da yemekten kendini alıkoyamadığını açıkladı.

Casie, çok sevdiğini kocasını geçirdiği bir astım krizi sırasında kaybettikten sonra, marketten berbere kadar nereye giderse küllerini yanından ayırmadığını belirterek, “Bir gün kutuyu yere koyarken külün bir kısmı elime sıçradı. Ben de parmağımdaki külü yaladım. O günden sonra bu bir bağımlılık haline geldi” diye konuştu.

Kendisini engelleyemediğini söyleyen kadın tedavi görmek istediğini bildirdi.

Revengeful

Emekli Yönetici
ohhh yarasınnn

• Beğen
Tepkiler: -efşan ve Silinen Üye 2149105
mangdaşire

mangdaşire

Üye
öggh igrenç.kanepeleri,sabunları yiyen duymuştum onlar hiç degilse 1 derece yenilebilir ama kül ne yav :D

pelın_

Konu Sahibi
var var hatta geçen bı fılm izledım bu konuyabenzer bısıydı adam babasının küllernden kahve kahve yapıp ıcıyodu

pelın_

Konu Sahibi
ama öle :) ben napıyım ya

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Kendi başını yeee

• Beğen
Tepkiler: pelın_
Utku

Utku

Üye
yuh :off:

Sandrake

Sandrake

Üye
Kül la bu insan külü birde,tadı güzelse bilemicem ama :ehe

cehili

cehili

Üye
İyi bari Tadımlık alıp bırakıyormuş bir seferde yemiyormuş hepsini. Bir seferde yerse gaz yapar tadımlık iyi böyle devam :ehe

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
eşinden ayrılmak istememiş afiyet olsun

Kingmortall

Kingmortall

Üye
içinde yaşayacak :naughty:

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2149105
Larismus

Larismus

Üye
var var hatta geçen bı fılm izledım bu konuyabenzer bısıydı adam babasının küllernden kahve kahve yapıp ıcıyodu
bu nasıl bir psikopatlık böyle ya :s zaten hep böyle ilginc konuları da sen paylasıyosun :D

Kingmortall

Kingmortall

Üye
yaşayamaz çıkar o dışarı :naughty:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...