Telefon Tavsiyesi Çok farklı sistemlerden farklı cihazlar

Nexus 5 sadedir ama g2 den daha fazla hafıza imkanı veriyor. NEXUS 5

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Invoke

Üye
Nexus 5 te fazla pahali ya yaza kadar duserse iyi ozelliklerinden bahsedebilirmisin biraz?

Biraz daha düşer fiyatı. İyi özelliklerini yazsak uzun sürer. İki eksiği var:
-hafıza kartı desteği yok.
-bataryası 2300mah.

İdare ediyor. Büyük dert değiller.

Biraz daha düşer fiyatı. İyi özelliklerini yazsak uzun sürer. İki eksiği var:
-hafıza kartı desteği yok.
-bataryası 2300mah.

İdare ediyor. Büyük dert değiller.
Pil benim için iyi ben şu anda galaxy gio kullanıyorum onun pili Standart Pil, Li-Ion 1350 mAh.nexus 5 in 16 gb lığı 1300 kusur değilmi ?

Invoke

Üye
Pil benim için iyi ben şu anda galaxy gio kullanıyorum onun pili Standart Pil, Li-Ion 1350 mAh.nexus 5 in 16 gb lığı 1300 kusur değilmi ?

32GBlığı Türkiye de yok zaten. 1399 Lira. Ben Vatandan 1306'ya almıştım, Temmuza kadar biraz daha düşer.

bence samsung galaxy s5 bekle 2000 tl girer 3-4 ay sonra düşer 1600-1800 fln olur

Invoke

Üye
Yarabandı mı alsın yani?

Tepkiler: doqukans2, 0MG90, Türe ve 1 kişi daha

smh60

Üye
Z2 ile S5 i kıyaslamak

Tepkiler: Invoke
bence benim için z2 s5 farkı yok neymiş cok sağlammış veririm 50-100 tl en iyisinde arkakapak keyifime bakarım neymiş suya giriliyormuşda duşa telefonla gircem sanki benim için tek artısı 3 gb ram ancak sadece ram için uçuk mevlalar ödemeye değmez zaten 6 ayda bir tel çıkarıyor sony telefonu taksite böldürsen taksiti bitmeden yeni tel çıkıyor insanın hevesi kaçıyor :/

smh60

Üye
Kardeşim bana saydırma simdi daha iyi olan özelliklerini

Invoke

Üye
+Batarya
+Xda desteği
+Tasarım
+3GB Ram, üstelik touchwiz değil.
+Knox yok.
+Ses
+KaliteHerkes ihtiyacı olanı almalı zaten.
Üstelik S5 de 2000liradan çıkmayacak, büyük ihtimalle. Ayrıca XZlerin fiyatı GSler gibi çabuk düşmüyor.

Tepkiler: smh60

Türe

Üye
S5 almak hiç mi hiç akıl kârı değil. Note 3 al daha iyi.

Tepkiler: B.A.R.O.N, Burak Altun ve smh60

0MG90

Üye
S5 ile Z2 kıyaslanamaz bile. S5'e vereceğiniz parayı arkadaşın dediği gibi Note3'e verin daha iyi.