çok çok çok acil yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lityum

lityum

Üye
    Konu Sahibi
çok çok çok acil yardım
hafıza kartını görmüyor telefonum.ve biçimlendirme yapamıyorum.seçeneklerde bir yardım bir de çıkış görünüyor.yardım edin lütfen!!!

leiche

leiche

Emekli Yönetici
birtane cartreader ile içindeki herşeyi sil son tekrar biçimlendirmeyi dene ;)
muhtemelen virüs gibi bişe war sanırım

lityum

lityum

Üye
    Konu Sahibi
ya telefonumda hiçbirşey yok.1senedir çok iyi çalışıyor.ama 2saat önce bir anda gitti kart.

Batu55

Batu55

Üye
Slm peki usta hafiza kartini pc de denedinmi, pc de görebiliyormusun? Karti hic cikarttinmi son anlarda yuvasina bak tam oturmamis olabilir. Yada karta format at öyle dene

lityum

lityum

Üye
    Konu Sahibi
şimdi tekrar çıkarıp taktım olmadı.dedim telefonda belki bir şey vardır,format attım yine görmüyor :( card reader ım yok hocam pc de bakamadım.

Nazy

Nazy

Üye
eğer başka bir kartınız varsa onu telefonunuza takın
bu şekilde sorunun karttamı veya telefondamı olduğunu anlayabilirsiniz.
Başka bir kartınız yoksa
Kartınızı PC ye bağlayın
kart okuyucunuz yoksa dijital fotoğraf mak. vb. cihaza bağlayıp çalışıp çalışmadığını deniyebilirsiniz
sorunu çözmemiz için kartı biryere bağlamanız şart

FerreT

FerreT

Üye
ya telefonumda hiçbirşey yok.1senedir çok iyi çalışıyor.ama 2saat önce bir anda gitti kart.

Telefonunuz 2 senedir hata görmemiştir fakat Telefonda hata olması için 5 sn yeterli bi zaman..Hafıza kartı Bozuk uyarısı yada Hafıza Kartı takılı değil uyarısı alıyorsanız..Hafıza kartı sahtedir veya yüklenen bi Programdan Dolayı hata görmüştür..5 ytlye Kart okuyucu satın alıp Bilgisayardan biçimlendir diyerek kurtarabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt