ÇOK ama ÇOK acil YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ziko58

Üye
    Konu Sahibi
ÇOK ama ÇOK acil YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR
Cihazıma müzik yüklemek istiyordum.Bunun için İTUNes prpgramını bilgisayarıma inidrdim. İtunesden versiyon yüksletmeye bastım yanlışlıkla sonra cihazda şebeke gitti ve İTunes programındada cihaz görünmedi.Programda cihazı görmeye çalışınca ekranda aşağıdaki metin çıkıyor

the sım cart inserdet in this iphone does not appear to be supportted

only compatible sım carts from a supported carrier may be used to activate

iphone please insert the sım cart that came with your iphone orvisit a supported

carrier`s store to receive a replacament sım card

bu konu hakkında ne yapabilirim??:islik

--------------- Ekleme ---------------

AYRICA CİHAZIM KAYITLIDIR.iç dış imei aynıdır İPHONE 2G dir.

sadikov

Üye
Cihazıma müzik yüklemek istiyordum.Bunun için İTUNes prpgramını bilgisayarıma inidrdim. İtunesden versiyon yüksletmeye bastım yanlışlıkla sonra cihazda şebeke gitti ve İTunes programındada cihaz görünmedi.Programda cihazı görmeye çalışınca ekranda aşağıdaki metin çıkıyor

the sım cart inserdet in this iphone does not appear to be supportted

only compatible sım carts from a supported carrier may be used to activate

iphone please insert the sım cart that came with your iphone orvisit a supported

carrier`s store to receive a replacament sım card

bu konu hakkında ne yapabilirim??:islik

--------------- Ekleme ---------------

AYRICA CİHAZIM KAYITLIDIR.iç dış imei aynıdır İPHONE 2G dir.

cihazin ne oldugunu filan yazmamissin.3G yada 3GS version neydi bilemiyorum ama 3.1.2 oldu herhalde.Telefonun unlocked imis egerki offiziel unlock olsaydi,versiyon yükseltsende karti tanirdi.
Önce telefonu jailbreak yapman lazim,zaten jailbreak su anda sadece blacra 1n ile yapiliyor orada ultrasnowda mevcut(ultrasnow senin sim kilidini acmak icin):
jailbreak yaparken simkartinin önceden sifresini kaldiriyorsun.Insallah orijinal kart gerekmez..
Gerekli olan herseyi forumda yada googleda bulabilirsin...
Kolay gelsin...

ziko58

Üye
    Konu Sahibi
Gardaş cihaz 2g. Bana böyle daha açık anlatsanız.malum yaş 45'i geçince ister istemez dediklerinizden bir şey anlamıyorum.
Bana böyle adım adım ne yapmam gerektiğini yazsanız çok memnun edersiniz...

sadikov

Üye
cihaz 2 g ise 2g jailbreak-unlock diye ara zaten orada yapman gerekenler kalem,kalem anlatiliyor
hemen 2 satir yukarida bununla alakali sabit konu var.Önce arstirip ögrenelim,yapmaga calisalim,takildigimiz yerde sorunca bilenler elbette yardimci olur,..
Link vermedim,3-4 satir yukarida sabit konu...2G/3G jailbreak unlock...
saygilarimla

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
abicim sana verdigim yukarda verdigim linki tıkla orada resimli anlatmisim çok kolay basit

ziko58

Üye
    Konu Sahibi
hepinize sonsuz teşekkürlerimi sunarım.yaptım saolun.

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
hadi hayırlı olsun :D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt