çok ACİLLLL

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

afeel

Üye
    Konu Sahibi
çok ACİLLLL
çok acil diyorum arkadaslar cünkü telefonsuz kaldım şuan şu saatte :S xperia neo kullanıyorum az önce son güncellemeyi yapayım dedim fakat tam güncelleme biterken hata verdi yarım kaldı güncelleme falan dedi yapamadı bende Pc den söktüm telefonu simdi telefon acılmıyor acılmaya calısırken sarı bi üçgen sembolü cıkıyor telefonu acamadıım için bilqisayara tekrar bağlayamıyorum, servise yollamadan benim yapabileceğim bişey varmı acaba yardımcı olursanız cok sevinirim şimdiden cok teşekkürler

DeEenzameMan

DeEenzameMan

Üye
Servise yolla. 1 Saatte yapip veriyorlar, yorma kendini bence.

afeel

Üye
    Konu Sahibi
eywç kardeşim saol peki sd kartı yedeklememe gerek var mı sıkıntı çıkar mı?

afeel

Üye
    Konu Sahibi
aslında 1 haftada makul benim için 1 ay garantiden beklediğim telefon da oldu :x

Kingmortall

Kingmortall

Üye
aslında 1 haftada makul benim için 1 ay garantiden beklediğim telefon da oldu :x

1 ay bekleyemez azami tamir süresi eskiden 30 gündü 20 güne indi tüketici hakem heyetine başvurup yeni telefon alabilirdin

DeEenzameMan

DeEenzameMan

Üye
Guncelleme hatasi ise 1 saatte yukleyip veriyorlar. Yedekleyebilirsen yedekle bence.

phantomddl

Üye
Benzer bir durum forumdan bir arkadaşımızın başına geldi geçende, bugün KVK'ya vermiş, 1 saat sonra almış. Güncellemeye bağlı yazılım hataları aynı günde düzeltiliyor sanırım.

afeel

Üye
    Konu Sahibi
şimdi teknosa dan geliyorum 1 saat deil 15 dk da bile yapabiliyolarmış ama marmaraForumdaki tekniker işi bilmiyodu sanırım halledemedi garantiye yolladılar

ALBAY PARS

ALBAY PARS

Üye
Senin Hatta Normal telefoncuların bile Yapacağı Birşey yok Servise Yolla

maxirabit

maxirabit

Üye
Kabloyu işlem süresinde çekilirse brick olur ama bu soft brick olmuş,tuş kombinasyonuyla yada yazılımla bile kurtalılabilir:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt