Nokia E71 Kilit Kodu Hatası (GÜNCELLEME SONRASI KİLİT MAĞDURLARI)

Sponsorlu Bağlantılar

cuneyt22

Üye
    Konu Sahibi
Nokia E71 Kilit Kodu Hatası (GÜNCELLEME SONRASI KİLİT MAĞDURLARI)
Her tarafta aradım bulamadım. Forumda 2 baslık var ve tam bir acıklaması yok.. hem bilgi vermek hemde bilgi almak icin konuyu acmak zorunda kaldım mazur görün...

E71 telefonumu güncelledikten 2 gün sonra telefonum dondu.. Telefonumu yeniden açtıgımda karşıma kilit kodu yazan bir ekran geldi... Kendi değiştirmiş oldugum kilit kodunu girmeme ragmen tekrar tekrar kabul etmedi :S Sim kilidim acık oldugundan telefon arkaplanda acık ve cağrı kabul ediyor (Cagrı gelince farkına vardım...).

Şimdi önemli nokta su ki nette arama yapıldıgında bir sürü baslık cıkıyor.. Telefonunuz güncelleme sonucu kilit kodu istiyorsa yandınız!!! Kesinlikle USB baglantısı olmuyor.. Falandı fıstıktı Nss' ydi diye ugrasmayın. Hafıza kartına dosya atmayıda denemeyin o da olmuyor.. Acıkcası birsey bırakmadım.. NOKİA MÜşteri Hizmetlerini aradığımda bana teknik servise gitmem gerektiğini söylediler. Teknik servisin 150km uzaklıkta oldugunu söyleyip baska bir telefoncuya basvursam herhangibir sorun olurmu dediğimde TELEFONUNUNUZ GARANTİ KAPSAMI DIŞINA ALINACAKTIR dediler.

Şimdi arkadaslar NSS, İME nosundan Master Code veren siteler, hafıza kartına atılan dosyalar ve telefona kurulan Symbian dosyalar (nihayetinde kurulum imkansız tel kilidi var!) baska bir önerisi olan varmı? ACİL yardımlarınızı bekliyoruz...

Umarım benim gibi telefonunu düzeltmeye calışmak çabasıyla boşu boşuna internet sayfalarında zaman harcayan arkadaslara acıklayıcı bir yazı olmuştur.

1 kaç gün icinde ALLAH (S.A.V.) kısmet ederse Teknik Servise gidip telefonumu yaptıracağım. Neden böyle bir sorun oldugunu ciddi bir sekilde sorup gerekli bilgiyi de alacağım! İnsallah burada sorunun neden kaynaklandıgını paylaşır E71 Kilit Kodu sorununa bir çözüm bulmuş oluruz.

hekimoglu8c

Üye
harika bir sayfa tesekkurler

asddsadsa41

Üye
(S.a.v) Peygamber efendimiz için kullanılır ALLAH-u teala için (c.c) makbuldur.

BrainFree

BrainFree

Üye
Kilit kodunuz eski kilit kodunuz olacaktır :oke:

Mücahit G

Mücahit G

Üye
:eller:

Mücahit G

Mücahit G

Üye
:dover: sus bakayım :eller: