Çok acil yardım lazım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tumur

tumur

Üye
    Konu Sahibi
Çok acil yardım lazım
şuan easyloock adlı bir pro yüzünden telefonum allak bullak oldu napmalıyım çok acil yardım istiyorum

ıııııııııııııııııııııııııı arkadaşlar buraya yazmak zorunda kaldım özür dilerim herkesten konuyu saptırmak istemedim sorun most wanted adı altında sunulan asphalt 2 adlı oyundan kaynaklıymış 24 07 2006 tarihinde bir kere daha indirdim sorun easylook programından değilde bu oyundan kaynaklandığını anladım ve bir kez daha format atmak ve hafıza kartını biçimlendirmek zorunda kaldım herkesin bilgisine telfonum 6600dır lütfem demduam arkadaşımız alınmasın ona sataşmak gibi bir niyetim yok sadece suçu bende önüme geleni indirme gibi bir hatam var ıııııııııııııııııııııııııııııııı

megican

megican

Üye
fex plorer denen bir program var bide telde dosya aratma ikisini yükle aratmadan yaz program adını c z e hangisinde alt dosyası varsa yazar ondan sonra fex plorerden orda hangisinde ise ona gir nrde ise sonuna kadar git ve bütün dosyalarını sil en basit bu

tumur

tumur

Üye
    Konu Sahibi
yardımın için çok teşekkür ederim sorun aslında çok karmaşıktı neyse çözdüm menüye girmiyor girmiş olsaydı fexploreri kullanacak silecektim elbette kart format yapmak istedim buda yetersiz kalırdı bir kart okuyucu bulup kartı biçimlendirdim sorun çözüldü çok teşekkür ederim yardımda bulunup yazdığın için

..::MAFIA::..

Üye
*#7370# herşeyin ilacı

tumur

tumur

Üye
    Konu Sahibi
aynen uyguladım ama bir sorun güvenlik kodu (bilmiyorum):bilmem:

Üye
eğer dğiştirmediysen 12345 olmalı

tumur

tumur

Üye
    Konu Sahibi
12345 yani aklıma gelecek bütün sayıları denedim akşamdan beri 100 kere 5 dakikalık bekleme süresi yaptı yok yani telefoncuda bilmiyorsa kartı biçimlendirek dedi şimdi yenidn programlıyom artık gerek kalmadı ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim size

gerçekten fena halde sinir oldum bu telefona hatta bir daha sybian telefon almam dediğim bile oldu gerçekten sizin gibi arkadaşlar varya çok teşekkürler maxicep ailesine

ozkanak

ozkanak

Üye
easylock çok güzel br pro ben teli aldığımdan beri kulanıyorum hiç silmeye çalışmadım 1 buçuk yıldır kullanıyorum neden silmek istiyorsunkii

Exalans

Exalans

Üye
dostu telefon kapalıyken format atmayı den ebunun ayrı bi yolu var birazdan bulup ekleyeceğim

Exalans

Exalans

Üye
4tane tustan bahsedicem we bu tuslari parantez icine aldim... (*) (3) (yes) (acma/kapama butonuna) ayni anda basili tutup beklemeye calis... telefon acilana kadar... telefon %95 acilir; ama bu fomati attigin anlamina gelmez... pin kodunu girdikten sonra bölg ülke saat ivir zivir soruyosa becerdin dmek..

tumur

tumur

Üye
    Konu Sahibi
bunu biliyom soft değilde adını unuttum hepsini denedim tamamen dandik bir durum ortaya çıktı zaten easylook bende 2 hafta bekledim bu gün yaptı bunu
bilmiyom virüs değildi sanıyorsam çünkü virüs programını her açışımda görünmüyordu

tumur

tumur

Üye
    Konu Sahibi
bişey soracaktım demduam isimli üye arkadaşımız bir ralli oyunu göndermiş ben ona bağlıyorum çünkü 2 .3 haftadır sorun göstermeyen bir pro neden most wanted yani oyundaki adıyla (asphalt 2) oyunu yüklenince sorun gösteriyor bu oyun yüklenince ve telefonu 6600 olan bir üye arkadşımız sorun yaşadımı

bunu öğrenmek istiyorum oyunu veren arkadaşıma bir lafım yok gerçekten süper bir oyun sadece sorun yaşadılarmı bu cevaplarınıza biraz daha ihtiyacım var

cevaplarınız için tekrar tekrar saolun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt