cok acil sony ericsonda oyun yükleme anlatimi lazim

Sponsorlu Bağlantılar

aslan4

Üye
    Konu Sahibi
cok acil sony ericsonda oyun yükleme anlatimi lazim
cok acil sony ericsonda oyun yükleme anlatimi lazim..bi kisi anlatirsa süper olur ya ..tlfonum w580i

• Beğen
Tepkiler: yunus_cisse_99

emremert983

Üye
kardeş usb yi taktıktan sonra iki tane dosya cıkıyor :H bide :F ordan :F yi seccen dosyaları acıcaksın sol tarafta other war oraya at sona cıkar usb yi telefonun dosya yoneticisinden diğere gir orda oyunu gorcen ve kurcan

ulas1986

Üye
k750 i kullaniyorum. bluetootla atiyorum oyunlari ve kendi kuruyor telefon.. utanmasa kendi oynucak:)

ekoc

Üye
kardes sana bır ıp ucu verıım kart uzerınden atıosan oyunları resımlerın olduu dosyaya yenı bır klasor ac telefonda
sonra kartı cıkar pc ye bağla oyunları pc den aactıın dosyaya at
atma işlemı pitince actıın dosyaya gır sonrada oyunları sec zaten telefon kendısı kuruyo .......

RanK

RanK

Üye
bak kardeş usb yi bağla file manager memory stıck dcım aç ,other dosyasının içine at ondan sonra telefondan diğer dosyasına gir ve kur!

mustafaserdar

Üye
Usb Yi Tak Kart Okuyucusundan Müzikleri Bul Winrar Dosyasını Aç Ve Içindeki Jar Dosyasını Müziklere At Telefona Kartı Taktıktan Sonra Müziklerde Dosyada Kur Yazısı Olur Tıklarsan Oyunlara Kurar

lord636

Üye
selam arkadaşlar bana yardım olacak olan var mı tlf w200i nasıl video atarım acil yardım lazım

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
w220i data kablosu varsa driverini(cd) pc ye kur
bilgisayardan telefonun içini görebilirsin
media files den videos kalsörüne atabilirsin

çankırı

Üye
d 705 i de nasıl olacak dosyayı yü göstermiyor cevap yazarsanız sevinirim

eldergod

eldergod

Üye
en öz anlatımı söylüyorum
telefonu açıkken usb kabloyla pc ne tanıt ama telefonu pc ye taktığında telefonda dosya aktarma ve telefon seçenekleri var dosya aktarmayı seçiyoruz pc yeni aygıt bulundu uyarısı verecek gerekenleri yap ve pc nin telefonu tanımasını bekle sonra bi klasör belircek ekranda ordan others klasörüne girip oyun ve ya pro. ları atıyosun işlem bitince kabloyu çıkarıp telefonu açıyosun dosya yöneticisinden diğer klasörüne gircen orada oyunların setup ları var ordan istediğini açıp yüklüyosun telefon sana hangi klasöre yükliim diye soruyo zaten sen ordan oyun yüklüyosan oyunlar pro. yüklüyosan uygulamalar klasörünü seçiyosun ve işlem bitiyo :oke:

çankırı

Üye
bende de d750i var.tema yüklemiyor ya da yalnış yere atıyorum bu sorunu nasıl hallederiz lütfen cevap yazınız

Marchegiani

Marchegiani

Üye
eger usb bluetooth uzerınden atıyorsan kurulmustur oyunlar ancak usb kablo ile atıyorsan bence videolara atıp oradan kur.örnek verdim.ben öyle yapıyorum.

kanaryavcisi

kanaryavcisi

Üye
hehe :) k750 i başka cnm bide ekranı hemen kirlenmese..

lanoozge

Üye
ToRNaDo | GFB

ToRNaDo | GFB

Üye
en basiti.telefonu usb ile pc ye bağla sonra pc suite'ye gir.ordan dosyalar var.oyunu telefonun içine sürükle sonra telefonuna bak oyunu oyunlara mı uygulamalara mı kaydedeceksin diye soru çıkıyor birisini seç oyun kullanılmak için hazır.

dcankane

Üye
o nasıl oyuyo pc ye bluetooth mu var

gorgonat

Üye
w200i ye hafıza kartından oyun atabilirmiyim çalısırmı ?

VIPspawn

Üye
...

Üst Alt