Enpatsu Shakugan
Üye
Güncel oyunları sorunsuz oynatır o bilgisayar.fiyata göre nasıl hangi oyunları oynar
asus düşük bütçeli kişiler için diğer iyi özellikli pclerin yanına u işlemcili pc koyuyoMq daha iyi tabi ama malesef asusun tüm işlemcileri u
ama orta veya düşük seviyedeGüncel oyunları sorunsuz oynatır o bilgisayar.
Fiyat farkı olayı nedirevet diğeride 3.2 oluyotam olarak ben anlamadım sende anlatamadın şu aradaki fiyat farkı olayınıda çözsek bende send memnun olcan
ıyi yaw o zamanGüncel oyunları sorunsuz oynatır o bilgisayar.
o kadar fark etmez diyorlar ya boşverŞu işlemcinin U olması yüzünden valla soğudum bilgisayar dan. Keske almasaydm
Kötü değil bilgisayarŞu işlemcinin U olması yüzünden valla soğudum bilgisayar dan. Keske almasaydm
aynenKötü değil bilgisayar
Bir saattir U işlemcileri kötülüyorsunuzKötü değil bilgisayar
aşırı bi fark yazmıyo zaten dert etmeŞu işlemcinin U olması yüzünden valla soğudum bilgisayar dan. Keske almasaydm
bende baktım fazla fark yok yaaşırı bi fark yazmıyo zaten dert etme
Yüzde olarak düŞünecek olursak aralarında ne kadar bir fark vardır performans olarak? %30-%40 ? vsaşırı bi fark yazmıyo zaten dert etme
Ben kotulemiyorumBir saattir U işlemcileri kötülüyorsunuz
kötüleyen benimBir saattir U işlemcileri kötülüyorsunuz
nette yazılana göre %20 ancaama m'e göreYüzde olarak düŞünecek olursak aralarında ne kadar bir fark vardır performans olarak? %30-%40 ? vs
Neyse artık hayirlisi hocamkötüleyen benimama farkın tam olarak anlaşılması için kötü tarafı savunmam gerekti
nette yazılana göre %20 ancaama m'e göre
Işlemci fark daha iyi fakat ekran karti daha kötüLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbenim önceki paylaştığımla fark eder mi m ışlemci ama 720m
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?