Tavsiye Çok acil max. 1850 lira laptop tavsiyesi

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Harddiski 2 ye bolup 2 ayri isletim sistemi kuruyon Ben su an 3 lu boot ediyom bugun 4 lu yapcam
Cidden mi? İki işletim sistemini nasil yapıyoruz peki ? pc ye bir zarar i olur mu yavaşlatir mi ? Veya artıları nedir?

Cidden mi? İki işletim sistemini nasil yapıyoruz peki ? pc ye bir zarar i olur mu yavaşlatir mi ? Veya artıları nedir?
Birini bi bolumune digerini diger bolume kuruyon Zarari olmaz artilari hangi uyg. hangisinde daha uygun calisiyosa orda kullanabilirsin Sadece birinin bolumune digerinden erisemeyebilirsin

ByKatre

Üye
Anladım Kardeş Sağol Ben Bi Tane Asus Düşünüyorum Diyelim Ki Garanti Arızası Direk Asus Servisine Götürüyorum Yani Pcdepo ıle ısim yokpardon son mesaj yanlış geldi opera mini yok mu

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Birini bi bolumune digerini diger bolume kuruyon Zarari olmaz artilari hangi uyg. hangisinde daha uygun calisiyosa orda kullanabilirsin Sadece birinin bolumune digerinden erisemeyebilirsin
Hele bir pc gelsin seni özelden bu konu için rahatsız ederim

Tepkiler: The Shadow

ByKatre

Üye
kardeş sana bi şey sorayım diyelim android x86 windows nasıl görür o ayrı yapamadım bi türlü

varya pcdepo elemanları hiçbirşey bilmiyor benim alacağım laptopda yorumları okuyordum adamın biri yazmış kaç bit ekran kartı vardır diye elemanlardan biri 128 demiş diğeri 64 demiş hangisine inancaz

Tepkiler: The Shadow
varya pcdepo elemanları hiçbirşey bilmiyor benim alacağım laptopda yorumları okuyordum adamın biri yazmış kaç bit ekran kartı vardır diye elemanlardan biri 128 demiş diğeri 64 demiş hangisine inancaz
64 mü

Tepkiler: Enpatsu Shakugan
gerçi 64 ve 128 bit arasında ortalama yüzde 5 fark var çokda önemli değil

ByKatre

Üye
bit ne fark eder ne ise yarar

laptop alınca oyunları çekip buraya koyarım anlarsınız