messevim
Üye
-
Konu Sahibi
-
Hocam bence yine o zamana göre iyi paraya almış siniz
ben buna 1 yıl 8 ay önce 2000 lira verdim nasıl içim yanıyo bilemezsiniz
Bunu da deneyip göreceğizasusun işlemcisi 15w da çalışıyor yani m'lere göre daha soğuk
Aynen "söke"linight arkaşa katılıyorum yorum yok deneyince belli olacak
toshibaHocam bence yine o zamana göre iyi paraya almış sinizmarka nedir ayrıca
Bunu da deneyip göreceğiz
O bir de toshibatoshibaAllahtan ısınmıyo
ses çokta iyi değl ama sağlam pcNeyse beyler ben kacar . Yoksa sabah namazına uyanamayacagm. Allah rahatlik versin selam ve dua ile ..
O bir de toshibases kalitesine ve dayanıklılığına hayranim bu markanin. adamlar yapyor arkadas
adalıAynen "söke"li
ses çokta iyi değl ama sağlam pc
adalı
Hocam son olarak konuyu toparlayacak olursak bu 4500U işlemciler diğer işlemcilere oranla (m veya mq ) artıları ve eksileri nelerdir? Aralarında çok bariz farklar varmidir?iyi muhabbet kaynatmışsınız burada
cevaplanmayan sonuca ulaşamadığınız sorunuz varsa numaralandırarak sırasıyla yazarsanız,
en sade biçimde cevaplamaya çalışırım.
500 tl Çok hocam yav. bu kadar zam almaması gerekyor. Bir yanlışiniz olmasn?la benim msi 1207 olmuş ya la ne zaman çıktı fiyat öbür asus 1439 yaklaşık 500tl zam yemişlerbi de bu yonga seti ne oluyo
50 yazacaktim bi tık fazla basmışım500 tl Çok hocam yav. bu kadar zam almaması gerekyor. Bir yanlışiniz olmasn?
hayır hiç bir fark anlamazsınızşunu anlamadım i54200m ve u'daki farkı günlük kullanımda anlayabilir miyiz
Birde şunu merak ettim mesela m işlemcide bf3 açtık full grafikte rahat oynuyoruz. U işlemcide de full grafikte oynayabilir miyiz?hayır hiç bir fark anlamazsınız
hayır hiç bir fark anlamazsınız
oyunu işlemci değil ekran kartı oynatır.Birde şunu merak ettim mesela m işlemcide bf3 açtık fu ll grafikte rahat oynuyoruz. U işlemcide de fu ll grafikte oynayabilir miyiz?
Eyvallah adamsın. O zaman asus alıyorumoyunu işlemci değil ekran kartı oynatır.işlemci yardım eder.
açıklaman çok güze olmuş kardeşim sorum şu kardeş 720m 4200m bilgisayar ıle 740m 4200u arasında 250tl fark var 4200m olan msi diğeri asus hangisini tavsiye edersin aradaki fiyata değer mi bütçe kısıtlı biraz da ne kadar fark eder bi de bu cache ne oluyo ne ise yararoyunu işlemci değil ekran kartı oynatır.işlemci yardım eder.
kesinlikle gt720m li bir pc ye para vermenizi istemem... ekran kartı çok çok düşük.açıklaman çok güze olmuş kardeşim sorum şu kardeş 720m 4200m bilgisayar ıle 740m 4200u arasında 250tl fark var 4200m olan msi diğeri asus hangisini tavsiye edersin aradaki fiyata değer mi bütçe kısıtlı biraz da ne kadar fark eder bi de bu cache ne oluyo ne ise yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?