CoD: Modern Warfare 3 Çalındı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
India

India

Üye
    Konu Sahibi
CoD: Modern Warfare 3 Çalındı!
Bu hikayeyi Modern Warfare 2'de de görmüştük, Black Ops'ta da. Manzara Modern Warfare 3'te de değişmemişse benziyor. Ventura Beat'in haberine göre Kaliforniya'daki Fresco deposundan bir adet Call of Duty: Modern Warfare 3 çalınmış. Haberin iyi tarafıysa sadece 2. diskin çalınmış olması. Yoğun güvenlik önlemlerinin ilk diskin çalınmasına engel olunmuş olduğu düşünülüyor. Şu anda torrent ve ortamlarında her hangi bir sızıntının olmayışı ise uzmanların oyunun "satılma evresinde" olduğu şeklinde yorumlanıyor (her ne kadar oyunun yine de ilk disksiz oynanamayacak olsa da). Ve sızıntının yakın olmasından dolayı da Activision Blizzard yöneticileri (özel güvenlik şirketlerini de arkasına alarak) şimdiden oyuna korsan erişmek isteyenleri "CoD: Modern Warfare 3 çıkmadan oynamayın. Yoksa yakalanacaksınız. Her yerde!" şeklinde uyarıyor. Ayrıca sonsuza kadar da online oyunlardan yasaklanma söz konusu. 5000 dolar cezasını vermek istemeyenle de mahkemede hesaplaşmayı planlıyor Activision Blizzard. Su testisi kırılmadan önce de özel güvenlik elemanlarını bilinen korsancıların evlerine yollanıp konu hakkında sorgulanıyor ve bilinen diğer korsancılarla iritbatın sağlanmasına çalışıyor şu aralar.2011 yılı içerisinde 10 milyon satması planlanan Modern Warfare 3 için sancılı günler başlamışa benziyor, ne dersiniz?

viktoreznov

viktoreznov

Üye
oyun internete sızarsa satışlar yarıya düşer gibime geliyor. ama sadece 2. disk çalınmış pek ehemmiyetli bir şey olacacağını sanmıyorum. bakalım neler olacak :)

fullwar

fullwar

Üye
Merak etmeyin bu tür şeyler oyunların orjinal satışlarını etkilemez. Herkes oyunları ülkemizdeki gibi kopya almıyor. Yurt dışında oyunlar ucuz ve insanların gidip ayda 3-5 tane oyun alabilecek mali durumları var. Oyunun 20 milyondan az satması neredeyse imkansız. Basit bir hesapla 20milyon x 80 (collectors edition, kutulu oyun, steam versiyonu ve ek içerikler dahil ortalama fiyatı) = 1.6 milyar dolar. Tabi bunlar tahmini rakamlar ama bence buna yakın olacaktır.

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Olur böyle şeyler bak win8 de nete düştüydü hep zaman olur kısacası

fullwar

fullwar

Üye
öyleyse niye çalındı ?

"Yurt dışında oyunlar ucuz ve insanların gidip ayda 3-5 tane oyun alabilecek mali durumları var". Cümlesinde niye çalındığıyla ilgili yorum yapmıyorum. Korsan konusunda yorum yaptım. Hırsızla korsan mahkemede aynı cezayı almaz. :)

viktoreznov

viktoreznov

Üye
"Yurt dışında oyunlar ucuz ve insanların gidip ayda 3-5 tane oyun alabilecek mali durumları var". Cümlesinde niye çalındığıyla ilgili yorum yapmıyorum. Korsan konusunda yorum yaptım. Hırsızla korsan mahkemede aynı cezayı almaz. :)
e çalınırsa hırsız onu çoğaltıp piyasaya sızdırmaz mı nete düşürmez mi ? Bu da korsan olur işte aynı şey.

fullwar

fullwar

Üye
Tamam aynı şey. Uzatmasak. Çalınsın. Herkes kopya alsın. Herkes hırsız olsun.

viktoreznov

viktoreznov

Üye
. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...