Call of Duty: Modern Warfare 3 sistem gereksinimleri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
viktoreznov

viktoreznov

Üye
    Konu Sahibi
Call of Duty: Modern Warfare 3 sistem gereksinimleri
Call of Duty Modern Warfare 3
Sistem Gereksinimleri Yabancı kaynaklı bir oyun sitesi, Modern
Warfare 3′e dair ilk sistem gereksinimi
bilgilerini yayımladı. Yayımlanan sistem
bilgileri Infinity Ward veya Activision
tarafından henüz doğrulanmadı. Sistem gereksinimlerine şöyle bir göz
attığımızda, bir önceki CoD oyunu Black
Ops’un minumum sistem gereksinimleriyle
hemen hemen aynı değerlerde olduğunu
görüyoruz. İşte Call of Duty Modern Warfare 3
için ortaya çıkan ilk sistem gereksinimleri; İşletim sistemi: Windows Vista/ Windows
XP / Windows 7
İşlemci: Intel Core2 Duo E6600 or AMD Phenom
X3 8750 veya daha üst bir işlemci
RAM: XP için 2GB – Vista ve Win 7 için 3 GB
Boş disk alanı: 17GB Ekran kartı: Shader 3.0 destekli ya da daha iyi
bir ekran kartı, minumum 256 MB NVIDIA
GeForce 8600GT/ATI Radeon X1950Pro ya da
daha iyi bir ekran kartı.
-alıntıdır-

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
Çok yanlışlar var. Sistem gereksinimleri bunlar değildir ve zaten daha Activision tarafından Sistem gereksinimleri açıklanmadı ve kesinleşmedi. Her site farklı yazar ve üyelerin uydurduğu genellemelerdir. Ayrıca 17GB Ekran kartı olmaz :)

viktoreznov

viktoreznov

Üye
    Konu Sahibi
bence gayet muhtemel sistem gereksinimleri. Konuyu cepten açtığım için yazılar karışmış olabilir kusura bakmayın.

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
bence gayet muhtemel sistem gereksinimleri. Konuyu cepten açtığım için yazılar karışmış olabilir kusura bakmayın.

Sistem uyumlu gözüküyor ve sadece bu bir görüşdür. Activision öncelikle minimum ve önerilen Sistem gereksinimleri olarak buna uygun bir bilgisayar da test işlemine girişecek ( zaten çoktan test edilmiştir ve açıklamayı bekliyordur ) ve bundan sonra şirket tarafından genel olan Sistem gereksinimleri açıklanacak.

viktoreznov

viktoreznov

Üye
    Konu Sahibi
konuda da yazılı zaten activision tarafından daha açıklanmadı diye. Bunlar sadece muhtemel gereksinimler. Bir sitede rastgeldim, sizinle paylasıyım istedim.

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
konuda da yazılı zaten activision tarafından daha açıklanmadı diye. Bunlar sadece muhtemel gereksinimler. Bir sitede rastgeldim, sizinle paylasıyım istedim.

Güzel paylaşım. Fakat orijinal olan Sistem gereksinimleri gelince daha da heyecanlanacağız :D Sistemi yetersiz olanlar, daha iyi Donanımlara ihtiyaç duyacaklar ve zaten öyle gözüküyor.

viktoreznov

viktoreznov

Üye
    Konu Sahibi
beni bir tek zorlayan 3gb ram olacak. Xp yüklemem gerekirse yüklerim bu oyun için :)

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
beni bir tek zorlayan 3gb ram olacak. Xp yüklemem gerekirse yüklerim bu oyun için :)

Eğer Anakartınızda boş olan Ram Slotu var ise, Anakartınızın desteklediği hıza göre tek modül 1GB Ram alabilirsiniz. Bu sayede İşletim Sistemi sıkıntısı da olmaz.

viktoreznov

viktoreznov

Üye
    Konu Sahibi
galiba öyle yaparım artık. 4 gb ram olması için 64 bit sistem olması gerekiyo değil mi yanılmıyorsam ?

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
galiba öyle yaparım artık. 4 gb ram olması için 64 bit sistem olması gerekiyo değil mi yanılmıyorsam ?

Hayır 64 Bit olması gerekmez. Windows XP 32 Bit'de de 4GB Ram kullanılabilir. Fakat 64 Bit tavsiye edilir.

viktoreznov

viktoreznov

Üye
    Konu Sahibi
windows 7 ?

viktoreznov

viktoreznov

Üye
    Konu Sahibi
windows 7 de 4gb ram olması için 64 bit mi 32 bit mi gerekiyor?

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye
windows 7 de 4gb ram olması için 64 bit mi 32 bit mi gerekiyor?

Bahsettiğimiz Windows, ileri nesil bir İşletim Sistemi olduğundan her Bit değerinde 4GB Ram işlev görür ve eğer BIOS'a bağlı olarak Ram 4GB değilde 3.2GB gibi bir değerde kalırsa o zaman gerekli adreslenme sağlanamıyor demektir ve buda sınırda kalır. Fakat gerekli ayarlar ile bu 4GB olarak gösterilebilir. 32 Bit Sistemler de 4GB Ram desteği Anakartınıza bağlıdır. Ne kadar iyi Anakart o kadar iyi Donanım demektir.

viktoreznov

viktoreznov

Üye
    Konu Sahibi
anakartım intel IPM4

viktoreznov

viktoreznov

Üye
    Konu Sahibi
:nono:
anakartım intel ve cd'min üstünde aynen şöyle yazıyor:
IPM41 R2.00/IPM41-D3/IPX41-D3 SERIES SUPPORT DISC REV 1.0

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
İyi Çalıştırıyor Benim Ki :naughty:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt