Çocuk Yapmamanın amacı nedir ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ersdfqweasdzx

ersdfqweasdzx

Üye

salla salla nereye kadar 4 senedir bu kızı seviyorum hep red etti hatta sınıf arkadaşıma kardeşim dedim ihanet etti :hih:

çocuk 3 kişi toplayıp beni dövmeye çalıştı 3nüde birden dövdüm neyse kız gene soğudu bu sene baya iyiydi sabahlara kadar mesajlaşırdık bu veletle barıştı gene şuan konuşmuyoruz :(

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
kusura bakma ama öyle kızdan hayır gelmez bşy dicem ayıp olcak

ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
yaşlandığında sana bakçak biri olması için :D

• Beğen
Tepkiler: haydaravısyon
avcitalip

avcitalip

Üye
Aslında büyük sorumluluk. Hatta bir nevi yük. Yani çocuk fikri bana şu an çoook uzak :hmmm -ilerisi için-

aynen,iyi yetiştirmek gerekiyor iyi yetiştirmezsen sonra o.kul çocuğu olarak piyasaya çıkıyorlar :evet: banada çok uzak şu yaşadıklarımdan sonra oğlumun bukadar eziyet çekmesini istemem şuna bak adamın ömrünün yarısı okulda geçiyor nasıl bir saçmalık dimi ? :evet:

Türe

Türe

Üye

aynen,iyi yetiştirmek gerekiyor iyi yetiştirmezsen sonra o.kul çocuğu olarak piyasaya çıkıyorlar :evet: banada çok uzak şu yaşadıklarımdan sonra oğlumun bukadar eziyet çekmesini istemem şuna bak adamın ömrünün yarısı okulda geçiyor nasıl bir saçmalık dimi ? :evet:

kesinlikle :evet:

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
küçükken seni bakıp büyüten anne babaya sende gelecekte yaşlandıkjarında onların elinden tutup onlara bakasn diye yapıyorlar amaç bu :oke:

Sarangni

Sarangni

Üye
haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
    Konu Sahibi
başka yönlere çekildigi için konu kilitlene bilir

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
:locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt