Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
CNR Türk City 3D By CNR Mobile
Sponsorlu Bağlantılar
hseyn1995
Üye
e63 icin henmen denıyorum.
CNR MOBILE
Üye
Konu Sahibi
s60v2 için söz vermiştim ama askerlik gelip çattığı için yetiştirmek kısmet olmamıştı şuan bilecik'te askerlik vazifemi yapıyorum arkadaşlar dağıtım iznimde s60v2 versiyonunu büyük bir ihtimalle bitiricem görüşmek üzere şimdilik hoşçakalın.
s60v2 için söz vermiştim ama askerlik gelip çattığı için yetiştirmek kısmet olmamıştı şuan bilecik'te askerlik vazifemi yapıyorum arkadaşlar dağıtım iznimde s60v2 versiyonunu büyük bir ihtimalle bitiricem görüşmek üzere şimdilik hoşçakalın.
Allah'a emanet ol Caner abim , kendine ii bak oralarda sen bize lazımsın !!!
cerkez1994
Üye
Teşekkürler CNR
kendal_47
Üye
elıne saglık
OğuzcanAbi
Üye
süper ya
zxcf
Üye
hocam süper bu ama tam cephane anahtar silah yazınca oyundan cıkıo
AMA OLSUN ELLERİNE SAĞLIK
extacy35
Üye
sertifika hatası alıyorum neyapmam lazım
Onur Saka
Üye
teşekkürler...
rotasizkaptan9
Üye
ellerine sağlık
punqermojo
Üye
teşekkür ederi caner abi..askerden geldigin zmaan bizim de içimiz rahat etsin s60 v2 versiyonunu bekliyorum eline laglık kolay gelsin şimdiden teşekkürler
artizamca
Üye
Ya Oyun Mükemmel Ötesi Ama Bende O İndirme Sitesi Açılmıyor =( Lütfen 4share'ye Upload Edermisin =(
Edit :
Birde Bunun Javası Yokmu =(
asdplt789
Üye
Hocam ben telefondan nete giriyorum fakat indirmiyor yani sitesine girmiyor yeniden upload edersen sevinirim
burak24712
Üye
link kırık
murat2908
Üye
Oglcn554
Üye
link açılmıyor
ada965
Üye
320x240 çalışır inşallah
hedep