Bahadir_fb
Üye
Aynen oyle bi rom atiyin dedim pisman oldum artik bundan sonra imkansiz yani
Haklısın düzgün rom yok en iyisi stock samsung en iyisini yapmış zaten macera aramaya gerek yok.
Aynen oyle bi rom atiyin dedim pisman oldum artik bundan sonra imkansiz yani
Aynen oyle orjinal herzaman iyidir yaniHaklısın düzgün rom yok en iyisi stock samsung en iyisini yapmış zaten macera aramaya gerek yok.
sende stock rusyadasin dimiAynen oyle orjinal herzaman iyidir yanisende stock rusyadasin dimi

Stocka gecicekmisin sende

Stocka gecicekmisin sende![]()

Ben suan stocku indiriyorum valla herkes bigun gecicek stockaYok ben memnunum ıncıge boncuğa takılmam![]()

Ben suan stocku indiriyorum valla herkes bigun gecicek stocka![]()

stock rom kurdum odinden güncellemeye basıyorum yasal yollarla cihazınız değiştirildi filan dio root olmadığı halde

Güncelleme gelmiş s4 mini uyumsuz olmuş heralde.
Bu nue boyle die simdi normalde yukleyebiiyodum
Bu nue boyle die simdi normalde yukleyebiiyodum
Cihaz da güzelmiş abiMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
güle güle kullan romuEyvallah kardeşimCihaz da güzelmiş abigüle güle kullan romu
gittigi yere kadar.Dostum xposed kullanamayacak Miyiz. Araştırdım biraz lollipopla xposed farklı yazılım temellerine sahipmiş. O yüzden lollipopta xposed kullanılamaz diyor. Yok mu bunun çözümüApk olarak yüklemeyi demedin mi
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Dostum xposed kullanamayacak Miyiz. Araştırdım biraz lollipopla xposed farklı yazılım temellerine sahipmiş. O yüzden lollipopta xposed kullanılamaz diyor. Yok mu bunun çözümü
Android 5.0 sisteme müdahaleleri engelliyor sanırım. Artık ART güncellemesini bekleyeceğiz.Yapımcısı şuan için imkansız diyor çok fazla sorun çıkıyormuş.