Banada gece pc geliyo lolipopa gecicem sen halaunofficaldasin dimiBenim şarj baya gitmeye başladı. Dakikada gidiyor şarj Allahalla ne oldu acaba [emoji22]
Evet unofficial. Şarj hızlı Azalmaya başladı biraz şarj olsun gece boyunca yarın bakarımBanada gece pc geliyo lolipopa gecicem sen halaunofficaldasin dimi
Tamam bende gece yuklucem unofficaliEvet unofficial. Şarj hızlı Azalmaya başladı biraz şarj olsun gece boyunca yarın bakarım
Hadi bakalımTamam bende gece yuklucem unofficali
kurdum güzele benziyo ama klasör oluşturmayı yapamadım nasıl yaparımHadi bakalım

Bende çok şarj yiyor. Ne oluyor ya böyle giderse maalesef rom değiştirmek zorunda kalıcam. Bu arada sen öyle launcher kurma link vericem ordaki temaları kur samsung touchwiz teması varkurdum güzele benziyo ama klasör oluşturmayı yapamadım nasıl yaparım
tamam buldum gerek kalmadı![]()

unoficialde telefonu kullanamadım com android ... com google .. durduruldu hatası veriyodu tel hep sürekli yeniden başlatıyodu zaten şarj da fazla yiyodu gariplik vardı bundan demek şimdi uygulamalar felan ohoo 
Sen simdi offical olanami gececekson yoksa stocktamisinBende çok şarj yiyor. Ne oluyor ya böyle giderse maalesef rom değiştirmek zorunda kalıcam. Bu arada sen öyle launcher kurma link vericem ordaki temaları kur samsung touchwiz teması var
CM12 Touchwiz Lollipop Theme v1.0 - MaxiCep burdakini indir ayrıca android tema bölümüne gif ful cm 12 teması
Bende değişik bir sorun oldu unofficialde ya stock döndüm çok çaresiz kaldım şimdi odinden stock atıyorumunoficialde telefonu kullanamadım com android ... com google .. durduruldu hatası veriyodu tel hep sürekli yeniden başlatıyodu zaten şarj da fazla yiyodu gariplik vardı bundan demek şimdi uygulamalar felan ohoo
![]()
StockSen simdi offical olanami gececekson yoksa stocktamisin
Baska tema varmi ya bunu begenmedim bu arada benim kuzenede lollipop attik dun onun telefonda s3 mini
Dostum android tema bölümüne gir görürsün cm12 temalarınuBaska tema varmi ya bunu begenmedim bu arada benim kuzenede lollipop attik dun onun telefonda s3 mini
Sadece 2 tane var bide lg g3 temasi varmiDostum android tema bölümüne gir görürsün cm12 temalarınu
LG G3 teması var. Android tema bölümünde bahadır abinin konularında LGUI Tema diye geçerSadece 2 tane var bide lg g3 temasi varmi
Sadece 2 tane var bide lg g3 temasi varmi

Allah allah tam nerde ya2 tanemı?
40 civari tema var bolumde!
bolume girip Gorememek icin insanin gozlerının gormuyor olması gerekir![]()

Allah allah tam nerde ya![]()
Bahsettıgın 2 tema nerde link ver bakalım. Dedıgın gıbımı?
Bitek bunlar var iste