Galaxy S4 Mini İ9190 CM12 Lollipop 5.0.2 (Unofficial Güncelleme 20.03.2015)

Sponsorlu Bağlantılar

baskahmet

baskahmet

Üye
Benim şarj baya gitmeye başladı. Dakikada gidiyor şarj Allahalla ne oldu acaba [emoji22]

baskahmet

baskahmet

Üye
kurdum güzele benziyo ama klasör oluşturmayı yapamadım nasıl yaparım
tamam buldum gerek kalmadı :)
Bende çok şarj yiyor. Ne oluyor ya böyle giderse maalesef rom değiştirmek zorunda kalıcam. Bu arada sen öyle launcher kurma link vericem ordaki temaları kur samsung touchwiz teması var
CM12 Touchwiz Lollipop Theme v1.0 - MaxiCep burdakini indir ayrıca android tema bölümüne gif ful cm 12 teması :)
Bende değişik bir sorun oldu unofficialde ya stock döndüm çok çaresiz kaldım şimdi odinden stock atıyorum :( unoficialde telefonu kullanamadım com android ... com google .. durduruldu hatası veriyodu tel hep sürekli yeniden başlatıyodu zaten şarj da fazla yiyodu gariplik vardı bundan demek şimdi uygulamalar felan ohoo :(

Son düzenleme:
Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Bende çok şarj yiyor. Ne oluyor ya böyle giderse maalesef rom değiştirmek zorunda kalıcam. Bu arada sen öyle launcher kurma link vericem ordaki temaları kur samsung touchwiz teması var
CM12 Touchwiz Lollipop Theme v1.0 - MaxiCep burdakini indir ayrıca android tema bölümüne gif ful cm 12 teması :)
Bende değişik bir sorun oldu unofficialde ya stock döndüm çok çaresiz kaldım şimdi odinden stock atıyorum :( unoficialde telefonu kullanamadım com android ... com google .. durduruldu hatası veriyodu tel hep sürekli yeniden başlatıyodu zaten şarj da fazla yiyodu gariplik vardı bundan demek şimdi uygulamalar felan ohoo :(
Sen simdi offical olanami gececekson yoksa stocktamisin

baskahmet

baskahmet

Üye
Yav kardeşim aklından şüphe ediyom ya kusura bakmada. Maxicepte android tema bölümüne gir !!

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Tamam hallettim onu bide kilid ekranindaki resmi nasi degistiririm

Üst Alt