Galaxy S4 Mini İ9190 CM12 Lollipop 5.0.2 (Unofficial Güncelleme 20.03.2015)

Sponsorlu Bağlantılar

m33rz4

m33rz4

Üye
Kardeşim senin yardımınla ben cm 11 i kurdum sonra güncelleme verdi cm 12 yi ben lollipop a geçeceğini düşünmediğim için 4.4.4 sandım bu yüzden güncelledim ve 5. 0.2 yi hiç beğenmedim elimde cm 11 in yedeği de yok cynoogen mod da linkleri kırmış cm 11 leri ya kısacası cmu11 in final sürümünü nereden bulabilirim bi yardımcı olursan çok sevinirim şimdiden teşekkürler
S4 mini GT-I9190

Küçük bi not : azıcık aklınız varsa 12 ye geçmeyin derim...

kaptan23

kaptan23

Üye
Kardeşim senin yardımınla ben cm 11 i kurdum sonra güncelleme verdi cm 12 yi ben lollipop a geçeceğini düşünmediğim için 4.4.4 sandım bu yüzden güncelledim ve 5. 0.2 yi hiç beğenmedim elimde cm 11 in yedeği de yok cynoogen mod da linkleri kırmış cm 11 leri ya kısacası cmu11 in final sürümünü nereden bulabilirim bi yardımcı olursan çok sevinirim şimdiden teşekkürler
S4 mini GT-I9190

Küçük bi not : azıcık aklınız varsa 12 ye geçmeyin derim...
Senin bahsettiğin gecelik güncelleme olan lolipop sürümleri onlar gelistirme amaclı oldukları ićin hatalı burda verilen cm 12 ise onun stabile yakın sürümü...bundada kusurlar var ama onlar kadar değil bu konudaki linkteki sayfaya gir orda az kurcalarsan cm11 linleride vardı

m33rz4

m33rz4

Üye
Evet var kardeşim de linkler çürümüş tüm cm 11 ler 12 ye geçince 11 leri vermiyorlar yedeğini bulamaz miyiz cm 11 finalin yada nereden buluruz

kaptan23

kaptan23

Üye
Varsa konu sahibi baskahmette cm 11 yedekleri vardır düşünüyorum ona yaz bence...pc ye bir saat önce format attım normalde deneme amaclı indirmiştim

m33rz4

m33rz4

Üye
Teşekkürler :)

kaptan23

kaptan23

Üye
Şansın yokmuş
C dekydi dosyalar gereksiz diye hiç düşünmedim

m33rz4

m33rz4

Üye
Rom yok muymuş

kaptan23

kaptan23

Üye
Bende yok ahmete yazmadım

m33rz4

m33rz4

Üye
Peki ben nasıl yazıcam bi yardım edersen kardeşim sana zahmet :Dben yeniyim de pek anlamıyorum açıkçası

m33rz4

m33rz4

Üye
Eyvallah kardeşim adamsın allah razı olsun :)

kaptan23

kaptan23

Üye
Senden de razı olsun bakalım varsa yollarlar sana

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Rom 2015 01 19 tarihli olarak güncellendi

Bilgehan94

Bilgehan94

Üye
Rom 2015 01 19 tarihli olarak güncellendi
Güncellemede ne tür değişiklikler var ? Bugün Fazla hatası olduğundan dolayı ve 1 haftadır güncelleme gelmemesinden dolayı CM 11 M12 yükledim şimdi bi daha yüklemeye üşendim açıksası yine aynı hatalar varsa geri tekrar cm 11 e dönmem çok zman alır.

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Güncellemede ne tür değişiklikler var ? Bugün Fazla hatası olduğundan dolayı ve 1 haftadır güncelleme gelmemesinden dolayı CM 11 M12 yükledim şimdi bi daha yüklemeye üşendim açıksası yine aynı hatalar varsa geri tekrar cm 11 e dönmem çok zman alır.

Sabah anca yüklerim ama pek bi değişiklik olacağını düşünmüyorum.

Tema değiştirilebiliyor artık, google chrome hata vermiyor.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Bilgehan94 ve reflex
kaptan23

kaptan23

Üye
bilge han elindeki cm 11 uplad edebilirmisin resmi siteden kalırılmış

• Beğen
Tepkiler: m33rz4
m33rz4

m33rz4

Üye
kaptan benim içinse ben aldım :) baskahmet gonderdi saolsun :)

nazmican6180

Üye
Merhaba arkadaşlar ben çin iphone lardaki ios7 temasını arıyorum ordaki gibi telefonun heryerini nasıl ios7 görünümüne çevirebilirz

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba arkadaşlar ben çin iphone lardaki ios7 temasını arıyorum ordaki gibi telefonun heryerini nasıl ios7 görünümüne çevirebilirz

Ayarlar paneli haric diger bolumler icin launcher ve uygulamalar mevcut

Üst Alt