Galaxy S4 Mini İ9190 CM12 Lollipop 5.0.2 (Unofficial Güncelleme 20.03.2015)

Sponsorlu Bağlantılar

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Bahadir_fb kardeş Supersu Proyu kurdum (SU kodunun güncellenmesi gerekiyor) dedi. Devam dedim normal dedim. Yükleme başarısız diyor. Yenidenmi root yapmam lazım?:|

Diger konuda supersu zip olarak verdim recoveryden yükle çalışır.

Galaxy S4 Mini İ9190 - S4 Mini I9190 CM12 Lollipop 5.0.2 (Official Nightly Güncelleme 11.01.2015) - MaxiCep
olabilir s wiew değildir ama sonuçta kapla iligli bir program vardı :D

Bunda çalışmıyor kapak ile uygulamalar belki ilerki güncellemelerde uyumlu birşey çıkar.

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Senin eklediğin zipdekileri yükledim zaten de, Recovery den yükle derken?

Dostum diger konuda anlattım nasıl yükleme yapacağını okursan sorununu çözebilirsin.

üstteki yorumumda linkte verdim.
Senin eklediğin zipdekileri yükledim zaten de, Recovery den yükle derken?
-Ben başka yüklemiştim tamam yüklüyorum.

Konu düzenlendi konuyu tekrar okuyup, başka konuya bakmadan root yetkisi alabilirsiniz.

iboli007

Üye
Tamam yükledim sağolasın. Başınızı ağrıtıyormuyum bilmiyorum ama Wireless ağlarını hatırlamıyor cihaz telefonu kapatıp açtığımda tekrar şifre soruyor. Birde bu Google kamerada kayıt yerini nasıl hafıza kartı olarak ayarlıyoruz.

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Tamam yükledim sağolasın. Başınızı ağrıtıyormuyum bilmiyorum ama Wireless ağlarını hatırlamıyor cihaz telefonu kapatıp açtığımda tekrar şifre soruyor. Birde bu Google kamerada kayıt yerini nasıl hafıza kartı olarak ayarlıyoruz.

Ayarlarını kurcalayın kamerayı sildiğim için bilmiyorum.

berk alican

Üye
abi hemen cevaplim 2 gün önceki sorun evet wifi hatası vardı son sürümü indir. kamerayı yapamazsın çünkü saf androidde sd card yok o kamera programı nexus programı bu yüzden başka program bulursan olur

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Rom 11.01.2015 tarihi ile güncellendi

berk alican

Üye
Bende o kurulu sabah kurdum dinleyen yk sanirim ota Update olmuyor siteden indirip kuruyom diyorum hergun çıkıyor

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Son güncelleme güzel olmuş.
Ekran videosu çekme eklenmiş.
Bildirim paneli ayarları.
şarjı nasıl akşama yazarım.

Ekli dosyalar

baskahmet

baskahmet

Üye
Vaay be guncelleme geldi :)

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
baskahmet

baskahmet

Üye
Bahadır abi gözle görülür bi farklılık felan varmı şarj performans felan

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: baskahmet

iboli007

Üye
Güncelleme yok diyor benim cihazda.

iboli007

Üye
cm-12-20150111-UNOFFICIAL-serrano3gxx.zip dosyasını rocoveryden üstünemi kuracağız?

Üst Alt