Galaxy S4 Mini İ9190 CM12 Lollipop 5.0.2 (Unofficial Güncelleme 20.03.2015)

Sponsorlu Bağlantılar

ErSin9006

Üye
biraz önce gördüğüm bir sorun ilk ve tek olarak bende olan sorun wifi yi unutuyor teli aç kapa yap wifiler sıfırlanıyor

sozer

Üye
Ben son sürümü yükledim. Bir önceki sürüm çok şarj yiyordu. Bunda ise mükemmel.
Diğer söylediğiniz hiç bir sorunu ben yaşamadım. Bence temiz bir kurulum yapsanız her şey güzel olur.
Kızılötesi çalışıyor mu sizde?

kaptan23

kaptan23

Üye
Ben son sürümü yükledim. Bir önceki sürüm çok şarj yiyordu. Bunda ise mükemmel.
Diğer söylediğiniz hiç bir sorunu ben yaşamadım. Bence temiz bir kurulum yapsanız her şey güzel olur.
Kızılötesi çalışıyor mu sizde?
Ilk gün sorun çıkmıyor ikinci gün sorunlar çıkıyor [emoji43]

kaptan23

kaptan23

Üye
son güncelleme hiç tutulmadı zorla 140 defa indirilmiş :) yeni sürüm yarın akşam çıkar :D

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: baskahmet
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Rom 04.01.2015 tarihli olarak güncellendi.

baskahmet

baskahmet

Üye
Bahadir abi, son surum yukledinmi nasi gorunuyo. Bende 24 tarihli guncelleme yuklu hala :D

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
bahadır abi insan buraya benide çağırır :D diğer konudan bildiğim kadarıyla müzik ve radyo çalışmıyormuş doğrumu ? S4 Mini İçin Android 4.4.2 KitKat Bazı Ülkeler İçin Yayınlanmaya Başlandı (Güncellendi) | Sayfa 120 - MaxiCep

Pil Tasarruf uygulaması yüklü ve açık o yüzden ekran pikseli düşük yani rom ile ilgili değil :)

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bahadir abi, son surum yukledinmi nasi gorunuyo. Bende 24 tarihli guncelleme yuklu hala :D

Yeni yükledim daha birşey göremedim ama uygulamalarda sorun görünmüyor.
Radyoyu açtığınızda ayarlarlarından türkiyeyi seçin.

Ekli dosyalar

baskahmet

baskahmet

Üye
Bahadir abi sagol. Sarj dususu veya yukselisi veya herhangi birsey gorursen soyle. Ben bu surumden memnunum hala ama bakalim.

berk alican

Üye
abi bu unoffical ya cmnin offilcal olanı olsa daha iyi oluyo doğrumu onu beklim bence . bildiğim kadarıyla unofficalları 3-5 kişi kafasına göre yapıyor dimi

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
abi bu unoffical ya cmnin offilcal olanı olsa daha iyi oluyo doğrumu onu beklim bence . bildiğim kadarıyla unofficalları 3-5 kişi kafasına göre yapıyor dimi

Kullanılabilir deneme sürümü işte kullanıp kullanmamak sana kalmış.

Mesela yapımcılar deneme sürümlerini kullanmaları için denek grubu oluşturur ve önce o kullanıcılar dener ve eksiklikler giderildikten sonra yayınlanır uygulama.

Şu anda biz denek konumundayız sanırım anlatabildim.

berk alican

Üye
Kullanılabilir deneme sürümü işte kullanıp kullanmamak sana kalmış.

Mesela yapımcılar deneme sürümlerini kullanmaları için denek grubu oluşturur ve önce o kullanıcılar dener ve eksiklikler giderildikten sonra yayınlanır uygulama.

Şu anda biz denek konumundayız sanırım anlatabildim.

Anladım gibi ama dedigim gibi değilmi bu un olanlar kafasina gore offical olanlar cm nin kendisi

baskahmet

baskahmet

Üye
Bahadır abi, bir değişiklik görebildinmi

Üst Alt