Ilk gün sorun çıkmıyor ikinci gün sorunlar çıkıyor [emoji43]Ben son sürümü yükledim. Bir önceki sürüm çok şarj yiyordu. Bunda ise mükemmel.
Diğer söylediğiniz hiç bir sorunu ben yaşamadım. Bence temiz bir kurulum yapsanız her şey güzel olur.
Kızılötesi çalışıyor mu sizde?
evet haklısınIlk gün sorun çıkmıyor ikinci gün sorunlar çıkıyor [emoji43]
ne sorunu var ki sadece müzik çalar sorunlu ?evet haklısın
4.4.2 ye dönüş yaptım stabil hale gelene kadar beklemek lazım sanırım
son güncelleme hiç tutulmadı zorla 140 defa indirilmişyeni sürüm yarın akşam çıkar
![]()

O zamn 144 bizimkiler indirmistirBence millet bizim gibi her guncellemeyi yuklemiyor ondan sayı az![]()

diğer konudan bildiğim kadarıyla müzik ve radyo çalışmıyormuş doğrumu ? S4 Mini İçin Android 4.4.2 KitKat Bazı Ülkeler İçin Yayınlanmaya Başlandı (Güncellendi) | Sayfa 120 - MaxiCepbahadır abi insan buraya benide çağırırdiğer konudan bildiğim kadarıyla müzik ve radyo çalışmıyormuş doğrumu ? S4 Mini İçin Android 4.4.2 KitKat Bazı Ülkeler İçin Yayınlanmaya Başlandı (Güncellendi) | Sayfa 120 - MaxiCep
bahadır abi insan buraya benide çağırırdiğer konudan bildiğim kadarıyla müzik ve radyo çalışmıyormuş doğrumu ? S4 Mini İçin Android 4.4.2 KitKat Bazı Ülkeler İçin Yayınlanmaya Başlandı (Güncellendi) | Sayfa 120 - MaxiCep

Bahadir abi, son surum yukledinmi nasi gorunuyo. Bende 24 tarihli guncelleme yuklu hala![]()
abi bu unoffical ya cmnin offilcal olanı olsa daha iyi oluyo doğrumu onu beklim bence . bildiğim kadarıyla unofficalları 3-5 kişi kafasına göre yapıyor dimi
Kullanılabilir deneme sürümü işte kullanıp kullanmamak sana kalmış.
Mesela yapımcılar deneme sürümlerini kullanmaları için denek grubu oluşturur ve önce o kullanıcılar dener ve eksiklikler giderildikten sonra yayınlanır uygulama.
Şu anda biz denek konumundayız sanırım anlatabildim.
Anladım gibi ama dedigim gibi değilmi bu un olanlar kafasina gore offical olanlar cm nin kendisi
Neden cm ssyCm çıkarıyor işte kafasına göre kim çıkaracak?
Abi o zaman niye unoffical ve neden cyonagen sayfasında yokCm çıkarıyor işte kafasına göre kim çıkaracak?