baskahmet
Üye
Dogru demissin. Fen dersinde gordugumuz gibi benzetirsek bu uygulama , bir basit makineYani sadece internete girerken 3g açsan yeterli ve sana o konuyu onermemin sebebide ana ekrandan şebeke değişimini tek tıkla yapabilmendi yani ayarlar menüsüne girmeye üşeniyor insan normal şartlarda ve girmiyorda zaten.
Dogru demissin. Fen dersinde gordugumuz gibi benzetirsek bu uygulama , bir basit makine) bu arada hem 2g hemde 3g kapali olsa sarj ile bir artisi olurmu veya boyle bisi mumkunmu
Tamamdir abi. Yaptim insaallah yararli olur. Baska, telefonda kullanabilecegim bildigin program felan varmi. Modifiye olsun yararli olsun vs vsMümkün gorünmüyor zaten iki mod var ikisinide kapatmak için uçak moduna alabilirsin.
Widget ayarınıda resimdeki gibi yap daha kullanışlı.
Uygulamayı açıp Configure widget tıkla
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Tamamdir abi. Yaptim insaallah yararli olur. Baska, telefonda kullanabilecegim bildigin program felan varmi. Modifiye olsun yararli olsun vs vs)))
Tamam abi konularini nasi takip edebilirim ?Konularımı takip edebilirsin hiçbir seyi kendime saklamam
Ayrıca bundan sonra ilgili konulara yorumunu yaz çünkü diğer konuda yaşadığın sorunu buraya yazmanın forum için bir değeri yok
Tamam abi konularini nasi takip edebilirim ?
son sürüm 5.0.1 değilmi bende neden 5.0 gözüküyo şuanda güncel diyo ?
birde attığınız resimlerde saatin yanında cmt 20 yazıyo ya onu nasıl ekleyeceğim birde şu internet nasıl açılıp kapanıcak ?
ayrıca ben şarj yüzdesini şarjın içinde istemiyorum onu nasıl düzelticem ?
baskahmet birde sormak istediğim birşey var resimlerde bildirim çubuğu ios gibi nasıl yaptın ?
ben en üsttekini indirdim yaaşimdi wipe yapıp romu ve gapps ı tekrarmı kurucam ?
teşekkürler
titanium backup ne bilmiyorum direk backup alsam olmazmı ?
evet recovery modda alınıyo ya ?
nasıl yapacağım bilmiyorum bu işlere daha yeni yeni giriştim de.
ben sanırım 1 e kadar buradayım hafıza kartım dolmuş ta backuplar yüzünden onları bilgisayara yedekleyip silip tekrar romu kurmam lazım
birde gapps ı kurmam lazım dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?