Ultraslan8
Üye
valla ben stocka geri dönücem kiestenBeklentiniz yoksa güncellemeyin şu anda beta sürecinde belli ki
Yeni guncellemeyi yukledim.
Ayarlar paneli yine beyaz olmuş, farklı pil seçenekleri var. Kamera yine flash acikken cekim yapmiyor.
Muzikcalarda sorun gorunmuyor.
Rom'u yükledim ama root bir türlü olmadı, titanium backup tan yedek geri yüklemem lazım ama root yetkisi bulunamadı diyor super su dan izin vermeme rağmen, bu rom A nasıl root uygulayabilirim
Rom u yükledikten sonra direk verdiğiniz supersu yu da kurdum ancak yine root yetkisi sağlanamadı uyarısı alıyorum
Wipe cache yapyardımcı olurmusunuz gaps dosyasını indiremedim sayfayı bulamıyor .
cm 12 yi burda denildiği gibi yaptım hala fönüyo ok nerdeyse 10 dkka oldu ne zaman açılcak
açılır merak etme kardeş 10 dk bekledikten sonra açılıyor 5 dk daha bekleyardımcı olurmusunuz gaps dosyasını indiremedim sayfayı bulamıyor .
cm 12 yi burda denildiği gibi yaptım hala fönüyo ok nerdeyse 10 dkka oldu ne zaman açılcak
download moda al. Odinden stock rom yukle. O olay benm bugun 2 kere başıma geldi ama çözdüm rahat ol kurtarırız. Download moda alıp stock rom yükle. Telefonun soft-brick olmuşarkadaşlar yardım edin konu bulamadım sorunsuz bi şekilde yaptım sonra numaralr silindi bi önceki romu yedeklemiştim ona dönerden önce bu romu yedekledim sonra wipe factory reset yaptım sonra restore seçtim şimdi 5 dkkadır telefon s4 mini diyo açılmıyo recovery modunada geçmiyo nabıcam yeri değil ama
yok kardeş ne olacak . Korkma sen. 4.4.2 Yükledinmi hiç cihazına ? Yüklediysen 4.2.2 turkıye romunu yukleyemessın tekrar 4.4.2 gerekirteşekkürler şuan stock rom indiriyorum inşallah olucak istemeden root yükledim sonra ntekrar download moda aldım bişey olurmu ?
stock rom hiç yüklemedim 4.4.2 tr yükledim ben şuan indiremiyorum sorun yaşıyorum link verebilirmisiniz ?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızburdan indirin ama üye olmanız gerekli
evet 4.2.2 imiş arkadaş dedi ya 4.4.2 yüklemedim diyeDaha onceki sürümü 4.2.2 miydi?
Kitkat yüklediyse daha once bunu yükleyemez.
backup nerde ? evet recovery ve root silinir tekrar yapman gerekir . Bahadir abi bu arada bende go launcher indirdim de o iconları nası yapacaz yaben buldum yüklüyorum şuan yükledikten sonra tekrar root atmam gerekirmi odin ile bir de yedeği tekrar yüklemem lazım içindeki numaralar çok önemli yedeği nasıl yükleyeceğim backup ı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?