berk alican
Üye
Unofficiale güncelleme kesildi. 6 gündür yapmıyolar. Resmi güzel mi?
abi onlarıa geçte şunları biliyomusun cm update almıyor tel üzerinden pcden indirdem sd carda attım ordan rom yükler gibi yaptım . google searh ve asistan launcher kalkmıyor. gelen aramlarda ses gitmioyr sonra çeviri telefon çöküyor. @sir mordred
Bu rom'un uykulu kapakla uyumluluğu yok? S View Cover'ı kapattığımda telefon uykuya geçiyor ama, pencere çalışmıyor. Bunu nasıl geri getirebilirim.
update çekmiyor derken. Birde chrome tarayıcı çalışmıyor.
chrome çalışıyor. cm de swiew varda tam olarak çalışmıyor ben snapsohtta saati tarihi fln görüyodum yakında gelir. update derken ayarlar telefon hakkıda cm updates hiçbirşey yok halbuki cm downlaods sayfasında var ordan indirip recoveryden kuruoyurm. birde tel gelince ses gitmiyor fln
Abi s wiew 11 de çalışıyor saati fln gösteriyor ama arama acma fln yok. Ben Chrome kullanıyorum sorun yok. Update var siteye bak hergun var ama ota dan çekmiyor. Bugunku surumu kurdum arama kabul edince bi sıkıntı olmadi bugun
olabilir s wiew değildir ama sonuçta kapla iligli bir program vardıSview degildir o farklı bir uygulama kullanıyorlar ama bunda denedim calışmiyor maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?