baskahmet
Üye
Temizden rusyayı kurdum iyi geldi. Bugun 6.40 ekran süresi ve 22 saat bekleme süresi aldım. Snapshot veya rc çıksın öyle yüklerim cm12 yi heraldeAynen ben de. daha yeni rusya romunu yükledim. Yükleyen arkadaşlar yorum yapsın iyiyse yükleriz. Olmadı snapshot çıkana kadar bekleriz
Burdaki herkes stok roma dönmüş boşuna geri dönmek istemiyor [emoji12]
Stock çok iyi çünkü bir sürü mükemmel özellik var daha õnce keşfedemedikleri o yüzden dõnüyorlar
Misal ben sizi bekliyom ama gözüm kesmiyor yükle sonra memnun kalma ve geri dön [emoji12] [emoji12] [emoji12]Bence kimse kurmadı herkes birbirini bekliyo
Bana bakmayın. Ben memnunum stock'umdanMisal ben sizi bekliyom ama gözüm kesmiyor yükle sonra memnun kalma ve geri dön [emoji12] [emoji12] [emoji12]
Hoca hani forumun kahramanı sendin bu güne kadar bütün güncellemeleri yükledin ve bize rehber oldun [emoji3] [emoji4] [emoji5]Bana bakmayın. Ben memnunum stock'umdan
hocam biraz çok olacam ama sen genede bir iki foto da at belki etkilenip yüklerim indirdim ama hiç gözüm kesmiyor yükleyem sen memnun olursan bende yüklerimGençler sizin için telefonumu feda ettim açılıyor şu an
Ne demek kardeşim hele bir açılsınhocam biraz çok olacam ama sen genede bir iki foto da at belki etkilenip yüklerim indirdim ama hiç gözüm kesmiyor yükleyem sen memnun olursan bende yüklerim
Hoca hani forumun kahramanı sendin bu güne kadar bütün güncellemeleri yükledin ve bize rehber oldun [emoji3] [emoji4] [emoji5]
Bu romu yüklemek için root gerekli. Romu yüklediğinzdw kendisi otomatik rootluyor zaten..telin root olayı yine kalıyormu yoksa gidiyormu
telin root olayı yine kalıyormu yoksa gidiyormu
birde yüklediğim uygulamalar gidiyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?