baskahmet Üye djraghav' Alıntı: Ya su guncelleme cm11 olarak geliyor ya birde chrome durduluyorya Genişletmek için tıkla ... Bunlar miydi chrome bende sorunsuz calisiyor. Cm guncelleyiciyi devre disi birak. Biraz sarj yiyor o
djraghav' Alıntı: Ya su guncelleme cm11 olarak geliyor ya birde chrome durduluyorya Genişletmek için tıkla ... Bunlar miydi chrome bende sorunsuz calisiyor. Cm guncelleyiciyi devre disi birak. Biraz sarj yiyor o
baskahmet Üye Ultraslan8' Alıntı: arkadaşlar 4 saattir %100den 4 saatte 582 oldu stock rom sizce normalmi :/ Genişletmek için tıkla ... 582 derken anlamadim ? Stok rom ise kesin kotudur [emoji14] [emoji23]
Ultraslan8' Alıntı: arkadaşlar 4 saattir %100den 4 saatte 582 oldu stock rom sizce normalmi :/ Genişletmek için tıkla ... 582 derken anlamadim ? Stok rom ise kesin kotudur [emoji14] [emoji23]
baskahmet Üye Ultraslan8' Alıntı: %28 Genişletmek için tıkla ... Kardes onu demiyorum ekrana tikla orda ne kadar sure yaziyo
Ultraslan8' Alıntı: %28 Genişletmek için tıkla ... Kardes onu demiyorum ekrana tikla orda ne kadar sure yaziyo
baskahmet Üye Ultraslan8' Alıntı: 18 dk 58 sn %79 şarj Genişletmek için tıkla ... Cok kotu kardes batiyor. Ciddi diyorum
Ultraslan8' Alıntı: 18 dk 58 sn %79 şarj Genişletmek için tıkla ... Cok kotu kardes batiyor. Ciddi diyorum
Ultraslan8 Üye baskahmet' Alıntı: Cok kotu kardes batiyor. Ciddi diyorum Genişletmek için tıkla ... napmam lazım
baskahmet Üye Ultraslan8' Alıntı: napmam lazım Genişletmek için tıkla ... Cm12 yukle. Benim 62 sarj var ekran surem 2 saat 20 dk, dusun aradaki farki. Cm12 yukle. Yuklemeden once cwm den herseyi formatla oyle kur. Yoksa batiyor sarjin
Ultraslan8' Alıntı: napmam lazım Genişletmek için tıkla ... Cm12 yukle. Benim 62 sarj var ekran surem 2 saat 20 dk, dusun aradaki farki. Cm12 yukle. Yuklemeden once cwm den herseyi formatla oyle kur. Yoksa batiyor sarjin
baskahmet Üye Ultraslan8' Alıntı: amka stockta kalmak istiyorum stocka göre normalmi Genişletmek için tıkla ... Hayir. Stok gore de kotu. Neyini begenmedin. Bak bunun neresi kotu
Ultraslan8' Alıntı: amka stockta kalmak istiyorum stocka göre normalmi Genişletmek için tıkla ... Hayir. Stok gore de kotu. Neyini begenmedin. Bak bunun neresi kotu
baskahmet Üye Ultraslan8' Alıntı: valla stock daha iyi ya görüntü olarak Genişletmek için tıkla ... Goruntu icin sarj ve hizi birakiyosan kal [emoji14]
Ultraslan8' Alıntı: valla stock daha iyi ya görüntü olarak Genişletmek için tıkla ... Goruntu icin sarj ve hizi birakiyosan kal [emoji14]
baskahmet Üye Ultraslan8' Alıntı: ama iide sürekli güncelleme geliyo süreklimi formatlayıp yenisini kurcaz Genişletmek için tıkla ... Devresimi eskiyecek. Begendiginde kal guncellemek zorunda degilsin.
Ultraslan8' Alıntı: ama iide sürekli güncelleme geliyo süreklimi formatlayıp yenisini kurcaz Genişletmek için tıkla ... Devresimi eskiyecek. Begendiginde kal guncellemek zorunda degilsin.
baskahmet Üye Ultraslan8' Alıntı: hım tamam saolasın Genişletmek için tıkla ... Kuracakmisin. Kurcaksan saglikli ve hatasiz olmasi icin cwm den systemi felan formatla. Ne var ne yok formatla oyle kur ki hatasiz olsun
Ultraslan8' Alıntı: hım tamam saolasın Genişletmek için tıkla ... Kuracakmisin. Kurcaksan saglikli ve hatasiz olmasi icin cwm den systemi felan formatla. Ne var ne yok formatla oyle kur ki hatasiz olsun