Galaxy S4 Mini İ9190 CM12 Lollipop 5.0.2 (Unofficial Güncelleme 20.03.2015)

Sponsorlu Bağlantılar

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
butun data dosyalrim gidicem demi gitmemesini saqliyan bise varsa link atarmisin

https://www.maxicep.com/forum/attachments/titanium_backup_modaco_6-2-0-test5-1-apk.188792/
fakat konu başlığı altındaki Recover ve Root yükleme konusunda bazı arkadaşlar sorun duzeldğni yazmış.. oradakiler tekrar Recover ve Root atsak düzelmz mi??

Dostum düzelmiyor cihazın zaten rootlu yani kapatıp açarken gormeyiver olsun bitsin.

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
ayriyettwn ben en ustteki romu indirmistim ilk cikan oluyor heralde simdii bu 5.0.1 arasinda fark yoksa kurmuyayim varmidir abi

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
aynen bende okadar rom kullandım bunun gibi seri ve guzelini gormedim ama stoca gore şarjı kotu gıdıor

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
zaten romu dün yükledim güncel yani :) bu romu çok beğendim senin şarj nasıl gidiyo bilgi verirmisin :)

Su an iyi 4-5 saat ekran süresi veriyor :)
Du batery saver yüklü onun faydası varmı bilmiyorum :)
Bende birazdan son güncellemeyi yükleyeceğim umarım şarjda düşüş filan olmaz :)

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Su an iyi 4-5 saat ekran süresi veriyor :)
Du batery saver yüklü onun faydası varmı bilmiyorum :)
Bende birazdan son güncellemeyi yükleyeceğim umarım şarjda düşüş filan olmaz :)
inşallah sen bu romdan dönmiceksin dimi galiba dönmezsin bende dönmem :) güzel rom fakat statusbarı beğenmedim :)

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
aynen bende okadar rom kullandım bunun gibi seri ve guzelini gormedim ama stoca gore şarjı kotu gıdıor

Cm guncelleme, müzik, audio fx ve mail uyg.devre dışı bıraktım sizde deneyebilirsiniz bence şarja etkisi büyük özellikle beklemede

• Beğen
Tepkiler: Ultraslan8
Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
inşallah sen bu romdan dönmiceksin dimi galiba dönmezsin bende dönmem :) güzel rom fakat statusbarı beğenmedim :)

Bence güzel bildirim panelide en sevdiğim yeri heralde romun :)

Birde çift tıklama kilit ekranı yapmak isterseniz linkteki Uygulamayı kullanabilirsiniz güzel oluyor :)

Clock Screensaver v1.1 (Android Ekran Koruyucu Yüzer Saat) - MaxiCep
vovv tamam saol :)
müzik audi ve maili bulamadım

Tümü bölümünde gorebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Ultraslan8
hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Cm guncelleme, müzik, audio fx ve mail uyg.devre dışı bıraktım sizde deneyebilirsiniz bence şarja etkisi büyük özellikle beklemede
bu dedğin açılışta çalışan uyglamarımı kastedıorsun yok sa başka bi yerden kapanıormu bide bu yeni surumde camera duzelmişmi stoca erabt hem çekımı hemde hızı onlarda çok gozume batıoyr başka sıkıntısı yok

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
bu dedğin açılışta çalışan uyglamarımı kastedıorsun yok sa başka bi yerden kapanıormu bide bu yeni surumde camera duzelmişmi stoca erabt hem çekımı hemde hızı onlarda çok gozume batıoyr başka sıkıntısı yok

Sistem uygulamaları işte devre dışı bırakabilirsin.
Yemi sürümü birazdan yükleyeceğim umarım chrome düzelmiştir :)
Ben kısa bir süre yokum güncellemeyi yükliyim :)

• Beğen
Tepkiler: hajkhanx33
hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
wayy kamera olmuş yeşil tonlar ağırlaşmış dahada seri olmuş ama ben ilk surumden buna geçtim :D

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb

Üst Alt