nanotex
Üye
Aynen harika olmuş telefonu sevdirdi yenidenBakalim. Gercekten cm şirketi cok saglam rom yapmış. Serisi harika. Acilmazsa wipe yaparsın olur biter. Ama gercekten cm şirketini tebrik ederim..
Dostum bir dahadinkinde sd cart at daha saglikki olsun. Bu arada cm nin launcheri cok kotu. Sklirsin. Launcher dene duvar kagitlariyla susle ki skilma. Ben oyle yaptim cok memnunumCyanogenmod downloads kısmında gözükmesi için download klasörüne attım zip i ama gözükmedi hani ordan güncelleme olarak kurarım daha sağlıklı olur diye. ben de recovery den kurdum.
Android yeni sürüme geçiriliyor yazıyor.
Aynen harika olmuş telefonu sevdirdi yenidenBir de şu eksikler tamamlansa tma sürüme geçse harika olacak.
Bu arada güncelleme başarılıDostum bir dahadinkinde sd cart at daha saglikki olsun. Bu arada cm nin launcheri cok kotu. Sklirsin. Launcher dene duvar kagitlariyla susle ki skilma. Ben oyle yaptim cok memnunum
Iyi o zamanBu arada güncelleme başarılı
Sağoasın. sıkıntı olursa sıfırdan kurarım. Sorun yok ya arayüz fena değil bana göreIyi o zamanbence bir daha wipe yapmadan romu yuklemeyin. Hadi brick olmadı diyelim ama sorun cikara bilir. Neyse hayırlı olsun dediğim gibi launcher yükle yoksa fena siklrsin romdan
Bilmem bana berbat geldiSağoasın. sıkıntı olursa sıfırdan kurarım. Sorun yok ya arayüz fena değil bana göre
go launcher güzel diyorsun ama ben nedense pek beğenmedim birde paralı bazı temalar
Bahadır abinin konularına bak. Go launcher icin harika şeyler var.go launcher güzel diyorsun ama ben nedense pek beğenmedim birde paralı bazı temalar
Hem cm 11 hemde cm 12 de hep üstüne flasladım hiç sıkıntı çıkmadı. Bide lollipopta antutuda 23400 civarı yaptımIyi o zamanbence bir daha wipe yapmadan romu yuklemeyin. Hadi brick olmadı diyelim ama sorun cikara bilir. Neyse hayırlı olsun dediğim gibi launcher yükle yoksa fena siklrsin romdan
Ben 22000 zor alıyorum bi siknti mi varHem cm 11 hemde cm 12 de hep üstüne flasladım hiç sıkıntı çıkmadı. Bide lollipopta antutuda 23400 civarı yaptım
Ben 22000 zor alıyorum bi siknti mi var
Katılıyorum ;DAntutuda 30000 alsan ne değişecek uğraşmayın böyle şeylerle.
Bahadır abinin konularına bak. Go launcher icin harika şeyler var.
Bu benimkii
Derken ? Iconu hala kavrayamadimIconların uzerine basılı tutup "değiştir" tıklarsan uyumsuz iconları değiştirebilirsin.
Derken ? Iconu hala kavrayamadim
Galerinin resmi nasil degiscek kardes. Cok mu sorunlu rom sen boyle yapiyon anlamadimkiben hangi launcheri uygularsam uygulayayım galerinin resmi değişmiyor çok sıkıntı oldu nasıl yaparım ?
Görüntü atarmisinyo hayır launcher yüklüyorum nerdeyse hiç bir ikon değişmiyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?