baskahmet
Üye
abi yeni güncelleme geldi sonu 20 istiyorsan konuya ekle flaslıyorum sımdı
titaniumla backup yapayım sonrada yükleyecem bakalım ne değişmiş neler olmuş
abi şuan cihaz kurulum ekranında bilmem fark ettinmi google playde birşey satın alırken turkcell faturalandırmayı etkınlestır diyor. Bu nedir hattımızdaki tl kadar mı alıcaz ? bunun ile ilgili konu bulamadım hiçbiryerde. Sana yzayım dedim. Bu arada yenı surum 5.0.2 olmuş)
tamamdır abi eyvallah sağolasın yeni sürüm flasladım titaniumla hepsini yukledım kullanıma hazırEvet operator uzerinden odeme yapabiliyor turkcelliler.
şarja tak az bekle 5dk yüzde 100 olsun çıkart tekrar 99 a düşerse tekrar bu işlemi yap prizden çıkınca 100 olana kadar bu işlemi yap bataryadan daha iyi verim alırsın. Son sürüm yüklemedıysen flasla harika budaha yeni güncelledim bu hız nebirde arkadaşlar telefonum 99 oluyor şarja 100 olmuyor hiç ?
kardeş birşey değişmemiş. Değişmesini de bekleme. Değişmişdir de biz görememişsizdir. İlk değişme şu android sürüm 5.0.2 Oldu. Hız ve Şarj daha iyi gidiyor gibi. Son sürümleri flaşlamassan işin yaşdaha yeni sürümü yüklemedim neler değişmiş ?
flaşla derken son sürüm yükle diyorum. Buna kısaca flaslamak deniyorflaş la derken anlamadım ?
değişmesini beklediğimn şeyler şu wifinin üstündeki oklar yamuk falan ya öyle küçük hatalrın düzelmesi
flaş la derken anlamadım ?
değişmesini beklediğimn şeyler şu wifinin üstündeki oklar yamuk falan ya öyle küçük hatalrın düzelmesi
çok sinir bozucu benceAynen bende ona takılıyorum hep
önemlli değil böyle son sürüm hep flaşlayacaksan uygulama backupunu al. Yoksa çok zorlanırsın. Titaniumla hemen al sen rahatına bak. Tekrar rom yükledğinde uygulamayı yükleyince göreceksin kolaylık ne demekdaha yeniyim bazı şeyleri anlamıyorum teşekkür ederim
çok sinir bozucu bence
Go en guzeli. Bu arada romu tekrar flasyayim ben kastibaskahmet ben telefonun launcherını beğenmiyorum bana go launcher s launcher haricinde güzel kullanışlı bi launcher önersene ?
Tsf shell.baskahmet ben telefonun launcherını beğenmiyorum bana go launcher s launcher haricinde güzel kullanışlı bi launcher önersene ?
Efendim ? Romu tekrar flasladim sorun cikmadi. Rom guzel yiklemek isteyenler yukkesinTsf shell.
Telefon acilmayabilir. Denemistim brick olmuştu, romun kalıntıları kaldığı icin acilmaz heraldeBeyler formatlamadan güncellemeyi üstüne kurmayı denesek ne olur?
Dönüyor bakalım ne olacakTelefon acilmayabilir. Denemistim brick olmuştu, romun kalıntıları kaldığı icin acilmaz heralde
Bakalim. Gercekten cm şirketi cok saglam rom yapmış. Serisi harika. Acilmazsa wipe yaparsın olur biter. Ama gercekten cm şirketini tebrik ederim..Dönüyor bakalım ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?