baskahmet
Üye
Ayarlar uygulama yönetisi xposedi sil ordanTamamda uggulama icinden kaldirma butonu bloklu basilmiyo
Ayarlar uygulama yönetisi xposedi sil ordanTamamda uggulama icinden kaldirma butonu bloklu basilmiyo
Tamam tesekkur ederimAyarlar uygulama yönetisi xposedi sil ordan
Arkadaslar ben bu gece 12.1 kurdum sarji sunger gibi emiyor. Arama ayarlarini nereden yapiyoruz acaba o kadar aradim bulamadim
yuklemeden once wipeleri yaptınız mi?Arkadaslar bende yukledim sorunsuz calisiyor ama arama ekran gelmiuor ancak ustten acmak gerekiyor nasil duzeltirim
Biri aradiginda zaten en yukarda bi kutucuk aciliyor onu diyosan bizdede oyle oArkadaslar bende yukledim sorunsuz calisiyor ama arama ekran gelmiuor ancak ustten acmak gerekiyor nasil duzeltirim
Biri aradiginda zaten en yukarda bi kutucuk aciliyor onu diyosan bizdede oyle o

temalar iconu menude bulunuyor ayrica ayarlar bölümündede mevcut.Merhaba cm12 sorunsuz yükledim fakat tema değiştirmek. İstediğimde tema değiştirme seçeneğinin olmadığını fark. Ettim ne yapabilirim bu konu ile ilgili
İşte onlar yok kardeşim
Ayarlar cm12 de böyle mi oldu?Ayarlar panelinden ön izleme al bi bakalim
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Eski sürümü kurmuş olabilirsiniz. En üstteki linke tıklayarak indirecektiniz romu. Siz aşağıdan indirmiş olabilirsinizO seçenek yok işte telefondan msj atıyorum şuan mesaja nasıl resim ekleyeceğimi bulamadım
hizliresim sitesine yukleyip linkini buraya yapistir bakalim.O seçenek yok işte telefondan msj atıyorum şuan mesaja nasıl resim ekleyeceğimi bulamadım
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız