Galaxy S4 Mini İ9190 CM12.1 Lollipop 5.1.1 (Official Nightly Güncelleme 25.06.2015)

Sponsorlu Bağlantılar

taylo0532

Üye
Arkadaslar bende yukledim sorunsuz calisiyor ama arama ekran gelmiuor ancak ustten acmak gerekiyor nasil duzeltirim

berke690

berke690

Üye
Arkadaslar bende yukledim sorunsuz calisiyor ama arama ekran gelmiuor ancak ustten acmak gerekiyor nasil duzeltirim
Biri aradiginda zaten en yukarda bi kutucuk aciliyor onu diyosan bizdede oyle o

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb

sado57t

Üye
Merhaba cm12 sorunsuz yükledim fakat tema değiştirmek. İstediğimde tema değiştirme seçeneğinin olmadığını fark. Ettim ne yapabilirim bu konu ile ilgili

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba cm12 sorunsuz yükledim fakat tema değiştirmek. İstediğimde tema değiştirme seçeneğinin olmadığını fark. Ettim ne yapabilirim bu konu ile ilgili
temalar iconu menude bulunuyor ayrica ayarlar bölümündede mevcut.

sado57t

Üye
İşte onlar yok kardeşim

sado57t

Üye
O seçenek yok işte telefondan msj atıyorum şuan mesaja nasıl resim ekleyeceğimi bulamadım

baskahmet

baskahmet

Üye
O seçenek yok işte telefondan msj atıyorum şuan mesaja nasıl resim ekleyeceğimi bulamadım
Eski sürümü kurmuş olabilirsiniz. En üstteki linke tıklayarak indirecektiniz romu. Siz aşağıdan indirmiş olabilirsiniz

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi

sado57t

Üye

sado57t

Üye

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi

romun ilk cikan sürümünü yuklediysen tema secenegi yok onda son surumu yukle
Eski sürümü yuklemissin hala bazi yerleri ing. Yani konuda yazdiklarimi okuyun es gecmeyin.

• Beğen
Tepkiler: baskahmet

sado57t

Üye
yardım için saol
sizin dediklerinizi kururuyorum cm 12 kuruluyor googlegapps yuklenirken hata veriyor.

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb

Üst Alt