baskahmet
Üye
Wipe cache verileri silmezteşekkur ederim
yukledım oldu da herşey aynı yuklediğim uygulamalar tema falan aynı hep sıfırlanması gerekmıyordu?
Wipe cache verileri silmezteşekkur ederim
yukledım oldu da herşey aynı yuklediğim uygulamalar tema falan aynı hep sıfırlanması gerekmıyordu?
Bnde cm12 müzik hata veriyordu hep durma zorla Die bnde kaldırdım baska kurdum bu seferde parçalar çift gösteriyor bunu nasıl düzeltebilirim??Wipe cache verileri silmez
Bnde cm12 müzik hata veriyordu hep durma zorla Die bnde kaldırdım baska kurdum bu seferde parçalar çift gösteriyor bunu nasıl düzeltebilirim??
Arkadaşlar 12.1 sürümünü kurdum sorun yok fakat bir sorunum var.Kapaklı ve pencereli olan kılıfı kullanıyorum "
Flip Cover " arama geldiğinde ekranda cıkmıyor googleplay de bunun için proğramlar buldum ama bir türlü aktif edemedim.Yardımcı olacak var mı
Arkadaşlar 12.1 sürümünü kurdum sorun yok fakat bir sorunum var.Kapaklı ve pencereli olan kılıfı kullanıyorum "
Flip Cover " arama geldiğinde ekranda cıkmıyor googleplay de bunun için proğramlar buldum ama bir türlü aktif edemedim.Yardımcı olacak var mı
sizce hangi romda çalışır "Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız" de çalışır mı
Denedim onu da zaten olmamıştıMuzik çalarin verilerini sifirlayip kontrol edin duzelebilir.
Cm12 de calismaz. Farkli rom gerekir.
Cm 12 dunku cikan guncellemeyi kullaniyorumTelefonun titresimi bi anda gitti ayarlardan acik her seyi telefon acilirken kilit ekraninda modeli yaparken geri tusuna falan basarken hep titrerdi ama artik tittemiyor dun telefona bir iki kere hafifce vurdum daha sonra geri tusuna bastigimda hafifce titredi ama sonra yine gitti ne yapmaliyim?
Telefonun titresimi bi anda gitti ayarlardan acik her seyi telefon acilirken kilit ekraninda modeli yaparken geri tusuna falan basarken hep titrerdi ama artik tittemiyor dun telefona bir iki kere hafifce vurdum daha sonra geri tusuna bastigimda hafifce titredi ama sonra yine gitti ne yapmaliyim?(Cm 12 dunku cikan guncellemeyi kullaniyorum)Cm11 icin ekteki uygulamayi kullanabilirsin.
Evet lollipop xposed lazımXposed yukleyici 2.4.1 / 2.5.2 beta apk ve moduller [guncelleme 17.03.2014] - MaxiCep
Bu linkten xposed yukledim ama bu cihazla uyumlu degil tarzi bi hata aldim cm 12 kullaniyorum acaba lollipop icin xposed mi lazim?
Link atar misiniz?Evet lollipop xposed lazım
Xposed lollipop - MaxiCepLink atar misiniz?
Link atar misiniz?
Hocam yukledim tesekkur ederim kaldirmak istedigimde nasil kaldiricam?Linkten yukliyebilirsiniz
Xposed / Modüller - Xposed Installer v3.0 alpha 1 Mod Material Design - MaxiCep
Xposedi siliceksinHocam yukledim tesekkur ederim kaldirmak istedigimde nasil kaldiricam?
Tamamda uggulama icinden kaldirma butonu bloklu basilmiyoXposedi siliceksin