Galaxy S4 Mini İ9190 CM12.1 Lollipop 5.1.1 (Official Nightly Güncelleme 25.06.2015)

Sponsorlu Bağlantılar

jordan230

Üye
Arkadaşlar 12.1 sürümünü kurdum sorun yok fakat bir sorunum var.Kapaklı ve pencereli olan kılıfı kullanıyorum "
Flip Cover " arama geldiğinde ekranda cıkmıyor googleplay de bunun için proğramlar buldum ama bir türlü aktif edemedim.Yardımcı olacak var mı

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Bnde cm12 müzik hata veriyordu hep durma zorla Die bnde kaldırdım baska kurdum bu seferde parçalar çift gösteriyor bunu nasıl düzeltebilirim??

Muzik çalarin verilerini sifirlayip kontrol edin duzelebilir.
Arkadaşlar 12.1 sürümünü kurdum sorun yok fakat bir sorunum var.Kapaklı ve pencereli olan kılıfı kullanıyorum "
Flip Cover " arama geldiğinde ekranda cıkmıyor googleplay de bunun için proğramlar buldum ama bir türlü aktif edemedim.Yardımcı olacak var mı

Cm12 de calismaz. Farkli rom gerekir.

jordan230

Üye

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi

Cm12 de calismaz. Farkli rom gerekir.

jordan230

Üye
sizce hangi romda çalışır " " de çalışır mı

jordan230

Üye
Teşekkürler bakalım " " de deneyeceğim ama şunu belirteyim şu linkteki " " denedim gercekten rom çok iyi sürüm 5.1.1 neyse eskiye bir döneceğiz bakalım.

berke690

berke690

Üye
Telefonun titresimi bi anda gitti ayarlardan acik her seyi telefon acilirken kilit ekraninda modeli yaparken geri tusuna falan basarken hep titrerdi ama artik tittemiyor dun telefona bir iki kere hafifce vurdum daha sonra geri tusuna bastigimda hafifce titredi ama sonra yine gitti ne yapmaliyim?
Telefonun titresimi bi anda gitti ayarlardan acik her seyi telefon acilirken kilit ekraninda modeli yaparken geri tusuna falan basarken hep titrerdi ama artik tittemiyor dun telefona bir iki kere hafifce vurdum daha sonra geri tusuna bastigimda hafifce titredi ama sonra yine gitti ne yapmaliyim?
Cm 12 dunku cikan guncellemeyi kullaniyorum
Cm11 icin ekteki uygulamayi kullanabilirsin.
Telefonun titresimi bi anda gitti ayarlardan acik her seyi telefon acilirken kilit ekraninda modeli yaparken geri tusuna falan basarken hep titrerdi ama artik tittemiyor dun telefona bir iki kere hafifce vurdum daha sonra geri tusuna bastigimda hafifce titredi ama sonra yine gitti ne yapmaliyim?(Cm 12 dunku cikan guncellemeyi kullaniyorum)

atinali28

atinali28

Üye
Arkadaslar ben bu gece 12.1 kurdum sarji sunger gibi emiyor. Arama ayarlarini nereden yapiyoruz acaba o kadar aradim bulamadim

Üst Alt