sahin02
Üye
Ahmet bu hangi tema??Sarj iyi durumda. Hizli da. Al degistirdimboyle kalicak. Bu arada durum cubuguna 2 kere tikladinmi cihaz uyku moduna geciyor.
Durum cubuguna bak
Bu da bildirim paneli
Ahmet bu hangi tema??Sarj iyi durumda. Hizli da. Al degistirdimboyle kalicak. Bu arada durum cubuguna 2 kere tikladinmi cihaz uyku moduna geciyor.
Durum cubuguna bak
Bu da bildirim paneli
Nasıl yaptın ustune mi kurdun??Simdi gucelledım bazi uygulamalarım gozukmuyor ne telde ne uygumalar kısmında playstore den bakıyorum yuklu gorunuyor aç dediğimde durduruldu hatasi alıyorum ne yapıcam
wipe cache yapıp kurdum da düzeldi suan sorun yok tamamNasıl yaptın ustune mi kurdun??
Aynen normal kurdum sıkıntı yokNasıl yaptın ustune mi kurdun??
Aga cm12 ilk surumleri biliyosun guncellenmiyodu bende oyle kaldim yeni surume gecmek istiyorum.kardeş cm 12 varmıs sen ne atcan?
Ahmet bu hangi tema??
İkon falan da dahil mi buna?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Aga cm12 ilk surumleri biliyosun guncellenmiyodu bende oyle kaldim yeni surume gecmek istiyorum.
İllaki stock falanmi atmak lazim yenisi icin bide bende recovery 6.45 var olurmu
Wipe cache yapip romu kur ustune eger olmazsa stock atip son surumu yukleAga cm12 ilk surumleri biliyosun guncellenmiyodu bende oyle kaldim yeni surume gecmek istiyorum.
İllaki stock falanmi atmak lazim yenisi icin bide bende recovery 6.45 var olurmu
Valla ben cwm ile cok denemistim ilk kurarken sorun oldu bende pwilz touch kullaniyorum ben baskaahmet hocaminda tavsiyesiyle cozdumAga cm12 ilk surumleri biliyosun guncellenmiyodu bende oyle kaldim yeni surume gecmek istiyorum.
Yok hayirmesajlaşma uygulamasında arka plana resim konuluyomu ?
Ben twrp kullaniyorumWipe cache yapip romu kur ustune eger olmazsa stock atip son surumu yukle
Valla ben cwm ile cok denemistim ilk kurarken sorun oldu bende pwilz touch kullaniyorum ben baskaahmet hocaminda tavsiyesiyle cozdum

of keşke olsaydı yaYok hayir

Hahahahah hocam ben kurarken philz touch kullaniyodunuz valla ole dedinizBen twrp kullaniyorum![]()

Ben genellikle twrp kullaniyorumHahahahah hocam ben kurarken philz touch kullaniyodunuz valla ole dediniz![]()
Roma gececeksen gec, bunlar bahane degilof keşke olsaydı ya![]()

bahane için deil ben seviyodum arka plan hoşuma gidiyodu neyse olsunRoma gececeksen gec, bunlar bahane degil![]()

bahane için deil ben seviyodum arka plan hoşuma gidiyodu neyse olsun
peki samsunga benzeyen statusbar iconları varmı yüzde ikonu filan
ahmet romu yükledim busimgeleri filan nasıl yapcaz temayı nası deişcez kardeşim
kardeşim bide bu tinten statusbarı aktifleştirdim ama facebbokta mavi olmuyo simge neden acaba
android 5.1 için xposed daha yayınlanmadı dimi?
tamam abi saol ama bide şu iconları nası deiştircem
android 5.1 için xposed daha yayınlanmadı dimi?
Boyle yapacagini biliyordumtamam abi saol ama bide şu iconları nası deiştircem
valla hiç uğraşamam ya tekrar stocka döndüm