Galaxy S4 Mini İ9190 CM12.1 Lollipop 5.1.1 (Official Nightly Güncelleme 25.06.2015)

Sponsorlu Bağlantılar

berke690

berke690

Üye
Sonnda oldu ya sevindim valla :D guncellemeyi ayarlar cm updates bölümünde yapabilirsin
Tekrar wipe yapmaya gerek yok direk ustune kurabilirsiniz
Cok saolun hocam ama simdi anlamam icin daha acik olmaniz lazim :D. Simdi guncellemeyi recoveryden wipe data\factory reset ve wipe carpation yapmadan install zip diyip kurup system reboot mu yapicaz?

baskahmet

baskahmet

Üye
Cok saolun hocam ama simdi anlamam icin daha acik olmaniz lazim :D. Simdi guncellemeyi recoveryden wipe data\factory reset ve wipe carpation yapmadan install zip diyip kurup system reboot mu yapicaz?
Aynen oyle
Cm updates bölümünde romu indir onun kurma secenegi var zaten otomatik de kurabilirsiniz

metilus

Üye
Sorularim var simdi illaki stock mu lazim yeni surumunu atmak icin cunku bende cm12 var.
Birde recovery menusunun 6.45 versiyonu var olurmu

berke690

berke690

Üye
  • Beğen
Tepkiler: baskahmet

by-pegasus

Üye
Arkadaslar snapshot icin gapps paketini nerden bulabilirim link varmi

baskahmet

baskahmet

Üye

by-pegasus

Üye
Arada fark yok
Cok sık rom değişiyorsun o yuzden cm12 de kalmiyacagini tahmin ederek istedigini kur derim ben

Cm12 de 3 hafta filan kaldim yine uzun durdum onda
O yuzden hani bi fark varsa bilerek geciyim dedim :)

sahin02

sahin02

Üye
Arada fark yok
Cok sık rom değişiyorsun o yuzden cm12 de kalmiyacagini tahmin ederek istedigini kur derim ben
Bu cm12 otomatik güncelleme iniyor sonra md5 hatası diyor ne yapacam? Tekrar wipe data wipe cache yapmak istemiyorum?

sahin02

sahin02

Üye
Bn wipe data wipe cache yapmadan yüklemek istiyorum titanium backup vs surekli masraflı oluyor ? Wipe data wipe cache Yapmadan yükleyebiliyor muyuz öyle??

ParTaa

ParTaa

Üye
Aynen bende merak ediyorum onu

Üst Alt