Galaxy S4 Mini İ9190 CM12.1 Lollipop 5.1.1 (Official Nightly Güncelleme 25.06.2015)

Sponsorlu Bağlantılar

sahin02

sahin02

Üye
Sarj iyi durumda. Hizli da. Al degistirdim :) boyle kalicak. Bu arada durum cubuguna 2 kere tikladinmi cihaz uyku moduna geciyor.

Durum cubuguna bak

Bu da bildirim paneli
Ahmet bu hangi tema??

sahin02

sahin02

Üye
Simdi gucelledım bazi uygulamalarım gozukmuyor ne telde ne uygumalar kısmında playstore den bakıyorum yuklu gorunuyor aç dediğimde durduruldu hatasi alıyorum ne yapıcam
Nasıl yaptın ustune mi kurdun??

metilus

Üye
kardeş cm 12 varmıs sen ne atcan?
Aga cm12 ilk surumleri biliyosun guncellenmiyodu bende oyle kaldim yeni surume gecmek istiyorum.
İllaki stock falanmi atmak lazim yenisi icin bide bende recovery 6.45 var olurmu

berke690

berke690

Üye
Aga cm12 ilk surumleri biliyosun guncellenmiyodu bende oyle kaldim yeni surume gecmek istiyorum.
İllaki stock falanmi atmak lazim yenisi icin bide bende recovery 6.45 var olurmu
Wipe cache yapip romu kur ustune eger olmazsa stock atip son surumu yukle
Valla ben cwm ile cok denemistim ilk kurarken sorun oldu bende pwilz touch kullaniyorum ben baskaahmet hocaminda tavsiyesiyle cozdum

• Beğen
Tepkiler: baskahmet
Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
mesajlaşma uygulamasında arka plana resim konuluyomu ?

baskahmet

baskahmet

Üye
Wipe cache yapip romu kur ustune eger olmazsa stock atip son surumu yukle

Valla ben cwm ile cok denemistim ilk kurarken sorun oldu bende pwilz touch kullaniyorum ben baskaahmet hocaminda tavsiyesiyle cozdum
Ben twrp kullaniyorum :)

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
Roma gececeksen gec, bunlar bahane degil :)
bahane için deil ben seviyodum arka plan hoşuma gidiyodu neyse olsun :)
peki samsunga benzeyen statusbar iconları varmı yüzde ikonu filan :)
ahmet romu yükledim busimgeleri filan nasıl yapcaz temayı nası deişcez kardeşim
kardeşim bide bu tinten statusbarı aktifleştirdim ama facebbokta mavi olmuyo simge neden acaba

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi

Üst Alt