Cm11 hatalari bu baslikta

Aynen ince bir cizgi var bu ilk surumde dahada belirgindi ve netten indirdigin uygulamalar degil mucteba file managerdada var mesela yada tapatalkta yok

Tepkiler: Mücteba
Aynen ince bir cizgi var bu ilk surumde dahada belirgindi ve netten indirdigin uygulamalar degil mucteba file managerdada var mesela yada tapatalkta yok

Herkesten bi ricam var lutfen beni hatta bizi daha iyi anlicaksiniz gelistirici seceneklerinden dokunmalari aktif edin ve ekranin en sagina dokunup sol tarafina bakin ekranin solindada olusacaktir dokunma izi

Tepkiler: Mücteba
Herkesten bi ricam var lutfen beni hatta bizi daha iyi anlicaksiniz gelistirici seceneklerinden dokunmalari aktif edin ve ekranin en sagina dokunup sol tarafina bakin ekranin solindada olusacaktir dokunma izi

O halde listeye eklenebilir bu. Ekran kaymasi ve beyaz nokta diye.

Tepkiler: hasaneness

Mücteba

Üye
baska hata bulan varmı ben bulamadımda

bayfeat

Üye
aynen kardeş bak ben bu sorunlarla çoğu cwm sürümüyle bu sorunuyla karşılaştım. kurduklarımda watsap viber 3-4 tanede ıvır zıvır niye böyle oluyor anlamadım kardeş. aynı dediğim gibi bazen reset bilene atmıyor ben pilini çıkartıp takıyorum başlatıyorum kardeş.. diğer romlardada aksine böyle bir durumla hiç karşılaşmadım sadece cm 10.1 de yaşamadım oda çok uzun süre kullanmadım onu.
neyse anladımki beni anlamışsınız teşekkür ederim arkadaşlar. başka tespit eden varmı birde şu angry bird goyu açmıyor

Son düzenleme:
Tepkiler: hasaneness

Maalesef angry bird go'yu açmamasının sebebi ram yetersizliği bu yüzden yapacak bisey yok

Tepkiler: bayfeat ve hasaneness

bayfeat

Üye
Maalesef angry bird go'yu açmamasının sebebi ram yetersizliği bu yüzden yapacak bisey yok

anldım kardeş :/ bu arada spirit radyoyu denedinizmi radyo dinlerken birisi arama yaptığında karşının sesi geliyor bazen ama senin sesin hiç gitmiyor yeniden başlatılınca radyoyu açmazsan düzeliyor :/ bu hata ile çok karşılaştım ben 2-3 kere 2 hafta içerisinde karşılaştım bu hata ile bilginiz olsun..

bahsettiğin hata uygulamadan kaynaklı olabilir yani rom hatası olmayabilir ama birde şöyle dene kulaklık takılı müzik dinlerken gelen aramayı kabul et ve bak bakalım ses seviyesinde sorun varmı?

Tepkiler: bayfeat
1. 2. ve 3. hataları onaylıyorum sol üst köşede beyazlık bende de oluyor

bayfeat

Üye
bahsettiğin hata uygulamadan kaynaklı olabilir yani rom hatası olmayabilir ama birde şöyle dene kulaklık takılı müzik dinlerken gelen aramayı kabul et ve bak bakalım ses seviyesinde sorun varmı?
onda bir sıkıntı yok kardeş müzik dinlerken gelen aramalarda sıkıntı yok. ama spirit radyoda o yok onu dinlerken gelen aramdan ses gelmiyor o hataya nasıl çözüm buluruz peki ?

Mücteba

Üye
onda bir sıkıntı yok kardeş müzik dinlerken gelen aramalarda sıkıntı yok. ama spirit radyoda o yok onu dinlerken gelen aramdan ses gelmiyor o hataya nasıl çözüm buluruz peki ?
nasipse bi dahaki surume duzeltilir

Tepkiler: bayfeat

maalesef spirit fm'in geliştiricisinin çözmesi gereken bir hata olduğu için ona ulaşmak lazım

Tepkiler: bayfeat ve Bysalih41
    Konu Sahibi
Ekran kaymasi ve sol ust kosede ekran da beyaz nokta cikmasi hatasuni onayliyorsaniz konuya ekleyeyim arkadaslar Duzenlendi hocam

Tepkiler: hasaneness ve sir mordred
Ekrandaki sorunları onaylıyorum.

Ben art kullanamiyorum secenege tikladigimda reboot yapiyor ve yine dalvik secili oluyor