EnverYigit
Üye
ekran kilidini pin yapıp yeniden başlatınca sim kart kilidini girdikten sonra telefonuna koyduğun kilit hiçbir cm11 sürümünde açılmıyor bir dener misiniz? telefonu açamazsanız uçak moduna alıp yeniden başlatıp kilidi kaldırın. Deneyen olursa haber versin bu arada sim kilidi nasıl kaldırılıyor?
Merak edip yaptım dediğini, pini girdikten sonra sayılara tıklıyorum yazmadı sayıları dediğin gibi. Fakat ekranı kapadım açtım öyle bastım rakamlara yazdı. İlk başlangıç ağır kalıyor ondan sanırım..
bu sorunla karşılaşan var mı? yada problemime yardım edebilecek. rom kuramıyorum cwm eski sürüm olduğu içinselamun aleyküm. arkadaşlar ben galaxy w telefonuma cwm yeni sürümünü kuramıyorum. download moda aldığımda odin görmüyor. yardım edene şimdiden thanks
bu sorunla karşılaşan var mı? yada problemime yardım edebilecek. rom kuramıyorum cwm eski sürüm olduğu için
işletim sistemin ne win 8 veya 8.1 mibu sorunla karşılaşan var mı? yada problemime yardım edebilecek. rom kuramıyorum cwm eski sürüm olduğu için
driverlerının samsung mobile driver yada samsung kies kur bilgisayarına sorunun düzelir kurduktan sonra yine olmazsa bilgisayarım sağ tuş usb aygıtlarını kaldır tekrar yeni donanım değişiklikleri tarayı tıkla düzelecektir sorunun
işletim sistemin ne win 8 veya 8.1 mi
tamam hocam denicem. sadece usb driver olsa olur mu kies e bulaşmak istemiyorum
windows 8.1 64 bit hocam
hocam 1. yöntemi mi uygılayım ?bend
bende de aynı işletim sistemi var o yüzden biliyorum o sıkıntıyı win 8.1 de download modda bağlanma sıkıntısı oluyor bende farklı bi yolda cwm sürümü yükselttim hatta odin daha raha oluyor sana siteyi atayım ben
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
sitesi bu burda aşağıda anlatıyor xda sitesinden gerekli dosyayı bulabilirsin.
2.YÖNTEM(TERMİNAL EMÜLATÖRÜ UYGULAMASIYLA YÜKLEME):hocam 1. yöntemi mi uygılayım ?
Hayir ben yasamiyorum.Beyler forsquare de Checkin yaparken sıkıntı yaşıyor musunuz
Gps açsam bile konumu görmüyor anlayamadım bi türlü
Hemen bakıyorumFused yüklü gappsi tekrar Flashladim ama aynıLink2Sd ile yada benzer bir uygulama ile Fused Location yüklü mü Bakın.
eger yüklü ise ve hala Sorun varsa. Gapps'ı tekrar flashlayın.
daha önce Cm10.1 de banada olmustu.
Gapps Flashlayınca Çözüldü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?