stackbyte
Üye
Bende karsilastimdonma sorunu var bu sürümde bende de dün kurdum kitlenip kitlenip durdu ne iş anlamadım bir önceki sürüm daha stabildi sanki donma yapıyor şarj daha çok gidiyor gibi geldi bana kurarkenLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızhesabı hata verdi diyor tekrar ayarlar kısmına attı 5 sefer temiz kurulum yaptım yine aynı başka karşılan oldu mu bu sorun ile ?
Bende karsilastim
Aynen sorun şarj yüzdesinde felan değil bugün bataryayı 3-4 defa çıkarmak durumunda kaldım, sistemde sıkıntı oldu.Bugun Telefon 4 defa Dondu. Sarj zamanlarına bakmadım.
sanırım Genel olarak son sürümde var.
Sorunlarimiz ortak hepimizin.Aynen sorun şarj yüzdesinde felan değil bugün bataryayı 3-4 defa çıkarmak durumunda kaldım, sistemde sıkıntı oldu.
Hatta kurulumdan sonra cm üye girişi yapılan yerde de durdu hatası verip bilgileri tekrar girmek durumunda kaldım.
Sorunlarimiz ortak hepimizin.
Ayrica batarya cikarmek yerine power ve ses acma tuslarina 10-15 sn basili tutmanin daha faydali oldugunu okumustum.
Power+ses acma tusu yapiyorum amaHasan enes kardeşimizin dediği doğru eğer herhangi bi donmayla karşılaşırsanız power butonuna uzun basarak telefonu kapatın(10-15 sn) bu yöntem bataryayı çıkarmaktan daha iyidir çünkü bataryayı çıkarınca direk devreler üzerindeki akımı kesiyor bu da donanımlara zarar verebilir
Power+ses acma tusu yapiyorum ama.
Her cm 11 (Galaxy w) sürümünde var olan iki hata: 1- Telefonu kapatıp açtığınızda ilk iki üç dakika kendine gelemiyor, geçişlerde ve Uygulama açmada çok yavaşlıyor ve ekran bi türlü kapatılamıyor (uykuya alınamıyor güç tuşuyla.)
2- Yukarıdaki madde olduğunda telefonu bikaç dakikalığına bir kenara bırakırsanız kendine geliyor ama uykuya geçmesi için altı yedi kez güç tuşuna basıp başarılı olduğunuzda bu sefer de ekran açılmıyor ne yaparsanız yapın. Sadece sanal tuşların ışığı yanıyor. Uzun basarak telefonu kapatmak zorunda kalıyosunuz.
Bende olmadıSanırım bu sefer yeni sürüm sorunlu oldu arkadaşlar bir önceki sürümü kullanacağım ve ekranın sol üst kısmında beyaz nokta bu sürüm de tekrar meydana geldi sizde de oldu mu?
Sanırım bu sefer yeni sürüm sorunlu oldu arkadaşlar bir önceki sürümü kullanacağım ve ekranın sol üst kısmında beyaz nokta bu sürüm de tekrar meydana geldi sizde de oldu mu?
Temiz kurulum yaptım 5 kez hep çıktı ne iş anlamadimBende olmadı
Yeni surumu kurdugundan emin ol bence ayrica @sir mordred onceden lcd bisey numarasi sorgulatmisti seninki farkli olabilir.Temiz kurulum yaptım 5 kez hep çıktı ne iş anlamadim
Eski sürümde çıkmıyor zaten yeni de oldu bu sıkıntı bu sürümde sıkıntı büyük öteki daha stabildiYeni surumu kurdugundan emin ol bence ayrica @sir mordred onceden lcd bisey numarasi sorgulatmisti seninki farkli olabilir.
Donmek gerekiyor bu update olmadi tahminimce hatalarin bu sekilde artmasi daha yakin guncelleme olabilirEski sürümde çıkmıyor zaten yeni de oldu bu sıkıntı bu sürümde sıkıntı büyük öteki daha stabildi
Power+ses acma tusu yapiyorum ama
Sanirim farketmiyor
Aylardir yapiyorum knk raad olTelefon donunca Power+Home basılı tut 5-6 saniye bataryadan gelen enerjiyi direk kesiyor.. hani donunca onu yap kanka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?