Bysalih41
Üye
-
Konu Sahibi
-
Tskler ustam eklemiyorum listeyeMaalesef onaylayamıyorum hatanı çünkü bahsettiğin sorunlarla hiç karşılaşmadım hatta şimdi denedim hiçbir problem yoktu bu yüzden romu temiz yüklediğinden eminmisin?(konuda var nasıl yükleneceği)
Ben darkcm kullaniyorum usb teethering bazen calismiyor
Bu hatayi dogrulayan varmi arkadaslar
Arconun cm11 romubu yukleyip hatalari bu dogrutuda tespit etmek en dogrusu ozamanDarkcm kaynaktan derleme bir rom bu sebepten geliştiricisi Madridii adlı kullanıcı romda bazı hataları hala çözmemiş olabilir arconun saf cm11 son tarihli sürümünde usb tethering çözüldü bu sebepten gayet iyi çalışıyor
Arconun cm11 romubu yukleyip hatalari bu dogrutuda tespit etmek en dogrusu ozaman
Kesinlikle arconun cm11 romu taban rom olduğu için bulacağımız hatalar čözülürse birçok cm11 tabanlı romlardada otomatikman çözülmüs olur
Maalesef onaylayamıyorum hatanı çünkü bahsettiğin sorunlarla hiç karşılaşmadım hatta şimdi denedim hiçbir problem yoktu bu yüzden romu temiz yüklediğinden eminmisin?(konuda var nasıl yükleneceği)
Tskler ama saf cm11 dede denermisinKARDEŞ BEN EN AZ 30 DEFA ROM YÜKLEDİM ARTIK YÜKLEMEDE GÖZÜM KAPALI YÜKLERİM O DERECE :d NASIL YÜKLERİM BEN HERZAMAN ŞU ŞEKİLDE YÜKLERİM. HAFIZA KARTIMI BİÇİMLENDİRİRİM. ROMU ATARIM İÇİNE FACTORY /WİPE/CACHE FORMAT/DATA FORMAT/SYS FORMAT. DERİM VE YÜKLERİMBU YÜKLEME TARZINNI HER ROM İÇİN YAPARIM BELİRTEYİM. BEN BU HATAYLA HERZAMAN KARŞILAŞMIYORUM ZATEN KARDEŞ.10 DEFA TAK ÇIKAR YAPIYORSAM 4 TANESİNDE BU DEDİĞİM OLAY OLUYOR. KİLİT AÇIKKEN TAKTINMI BU SORUNLA KARŞILAŞMIYORUM KARTEŞ
KARDEŞ BEN EN AZ 30 DEFA ROM YÜKLEDİM ARTIK YÜKLEMEDE GÖZÜM KAPALI YÜKLERİM O DERECE :d NASIL YÜKLERİM BEN HERZAMAN ŞU ŞEKİLDE YÜKLERİM. HAFIZA KARTIMI BİÇİMLENDİRİRİM. ROMU ATARIM İÇİNE FACTORY /WİPE/CACHE FORMAT/DATA FORMAT/SYS FORMAT. DERİM VE YÜKLERİMBU YÜKLEME TARZINNI HER ROM İÇİN YAPARIM BELİRTEYİM. BEN BU HATAYLA HERZAMAN KARŞILAŞMIYORUM ZATEN KARDEŞ.10 DEFA TAK ÇIKAR YAPIYORSAM 4 TANESİNDE BU DEDİĞİM OLAY OLUYOR. KİLİT AÇIKKEN TAKTINMI BU SORUNLA KARŞILAŞMIYORUM KARTEŞ
Olmuyor sende deneSen yinede simgeyi yukarı tasi kirmizi olunca birak silecektir
Reboot yaptim simdi dedigin gibi oluyor ama yinede zor oluyorSen yinede simgeyi yukarı tasi kirmizi olunca birak silecektir
dostum ana ekranları kıtlemıs olabilirsınReboot yaptim simdi dedigin gibi oluyor ama yinede zor oluyor
Hayir hareket ettirebiliyorum sende denedostum ana ekranları kıtlemıs olabilirsın
Kesinlikle katiliyorum bu sorunu bende yasadim listeye ekliyorumHayir hareket ettirebiliyorum sende dene
Kesinlikle katiliyorum bu sorunu bende yasadim listeye ekliyorumHayir hareket ettirebiliyorum sende dene
kardeş büyük yazmam bir sıkıntı icab etmesin capslokum açık kalmış bende baya yazdım ondan küçültmedim üşendimbahsettiğin sorunu tekrar denedim 10 denememin 10'undada karşılaşmadım sorunun her türlü şeyden kaynaklanıyor olabilir tweak,script yada o tür şeylerden veya donanımsal bir sorun olabilir(home tuşunun bozukluğu) ayrıca yazdığın şeyleri büyük harflerle yazmana gerek yok anlarız. son olarak eğer ben bir hatayla karşılaşırsam buraya bildiririm diğer kullanıcı benim karşılaştığım hatayla karşılaşmıyorsa o zaman ben biyerde yanlış yapıyorumdur(sorunum yüklediğim tweak,script yada uygulamadan kaynaklanıyordur yada donanımsal olabilir veya romu kirli yüklemiş olabilirim) uzun lafın kısası eğer bir kullanıcı bi hatayla karşılaşırsa ve diğer kullanıcı aynı hatayla karşılaşmazsa o hata hata değildir bu sebepten rapor edilmez buraya hepimizin onayladığı hatalar yazılır(örneğin instagram kamera)
kardeş büyük yazmam bir sıkıntı icab etmesin capslokum açık kalmış bende baya yazdım ondan küçültmedim üşendimama ben bu hatayla çok karşılaştım neden olabilirki ? cm 9 dada karşılaştım bir cm 10.1 de bu hatayla hiç karşılaşmadım kardeş..
Bu dedigin sorunu cm9 da yasamistimhmm anladım sorunu nasıl üretiyorsun adım adım yazarmısın? (galiba şöyle ekran kapalı kulaklığı taktıktan sonra telefonu açmaya çalıştığında telefon açılmıyor kendini resetliyor. böyle dimi?)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?