Cm11 hatalari bu baslikta

Dedigin gibi pilin omrude bitmis olabilir

Muhtemelen pil bitti hocam, hafif bi Şişme var gibi. Gece kalibrasyonu açıp uyudum sabah uyandım yüzde seksendeydi. Ama hat çekmiyodu no service yazıyodu. Bi hattı çıkarıp takayım dedim, bi daha da açılmadı telefon. Şarj da olmuyor öyle ölü gibi tamamen. Komple işi bitti sanırım bataryanın, yine de biraz tuhaf oldu birden açılmaması. Başka bişeyden olmaz ama heralde böyle sebepsiz.

Konu Sahibi
Rom degistirip dene

Hiç açılmıyo ki, Samsung yazısı bile yok. Batarya alıp bi denicem. 1500 mAh den fazla bulursam alsam mı zararı olur mu?

Birkaç yerde 2500 mah kullanmayın diyor en fazla 2000 mah derim ama 1500 mah ideal.

Tepkiler: melodileriyakar
Hatalar falan bildirilse de artık yeni sürümü alsak. Ne alemde o iş ?

Tepkiler: hasaneness
    Konu Sahibi
Sir mordret ustada konuyu halledecek bu gun

Hatalar falan bildirilse de artık yeni sürümü alsak. Ne alemde o iş ?

Sir mordret ustada konuyu halledecek bu gun

hataları bildirdim ama bir sonraki versiyonun ne zaman geleceğini bi arco bide Allah bilir ayrıca inşallah arco farkederde hataları çözmeye çalışır ama bir sonraki versiyonda tüm hataların çözüleceğini garanti etmiyorum ama inşallah çoğu çözülmüş olur.

Tepkiler: melodileriyakar, Bysalih41 ve hasaneness
Usta mesela benim xda hesabim var ama cevap yazamiyorum sadece begenerek ve abone olarak varligimi surduruyorum. Sebebi nedir?

Usta mesela benim xda hesabim var ama cevap yazamiyorum sadece begenerek ve abone olarak varligimi surduruyorum. Sebebi nedir?

yeni kullanıcı isen belirli bir mesaj sayısını geçmen gerekir ama şimdiden uyarayım xda'da belirli bi konuya birden fazla mesaj atma(spam olarak niteliyorlar seni ve ilk başlarda herşeyi sormaya çalışma yoksa noob damgasını yersin demedi deme )bu arada kk2.7 kernel gittikçe gelişiyor compilation errorlar çözülüyor(derleme hataları) beklemede kalın

Hic bi konuya cevap yazamiyorum su anda destegin icin saol

İnsallah arco cozerde iyi bir rom aliriz biz de.

whatsapp'ta bazen bildirimler gelmiyor, Whatsapp'a girince geliyor. Uygulamayı silip tekrar store'dan indirdim olmadı. benden başka böyle bi sorun ile karşılaşan var mı?

Tepkiler: genco15
Bu dediğin normalde greenify ile oluyor greenifysiz oluyorsa bilemiyorum.

genco15

Üye
Bendede oldu bi kac kere grenify yüklü ama whatsapp i uyutmuyorum

Ben böyle bir şeyle hiç karşılaşmadım greenify ile uyutunca doğal olarak bildirim gelmiyor uygulamaya girdiğimde bildirim geliyor.

Hata bildirimi xda'da 4 kişi tarafından onaylandı(arco artık görmüştür) ayrıca şunu söylemeliyim ki iyi bir iş çıkardık beyler hepinize çabalarınız için teşekkür ederim

Tepkiler: melodileriyakar, scope_123, hasaneness ve 1 kişi daha