Bysalih41
Üye
-
Konu Sahibi
-
Cok tskler sen testerlerin basindasin sir mordred ve hasanenes hepinizin eline koluna saglikArtık belli başlı can sıkıcı hatalar belli oldu diyebiliriz. Şu an cm11 değil 10.1 deyim. Touchwizsiz zor durdum cm11 de 3-4 gün ve o arada olabildiğince hatalar konusunda yardım olmaya çalıştığımı düşünüyorum. Yeni sürümü merakla bekliyorum.
Bu imkansiz eger dogru anladiysam tlfon ile bir modemden internete baglandin tlfondaki interneti bilgisayara veremezsinama internet paketin varsa tlfda onu bilgisayara aktarabilirsin ama tlfnun suruculerini bilgisayara kurman sartHocam pc de wireless yokbu o yuzden lazim
Wipe yapmanin amaci kalinti dosyayari temizlemek ve yapilan degisiklikleri sisteme optize etmektir dedigin gibi takilma varsa kernel kaynakli olabilir diye dusunuyorum farkli bir kernel denedinmi aynisi oluyormuYalnız aklıma şöyle bir şey takıldı daha önce de söylemiştim ama bu stock ramli hurtsky kerneli kurduğumda (önceden ve yükledikten sonra wipe işlemlerini yaptıktan sonra) kasılmalar yaşadım nedendir bilmiyorum ama bir gün bekedim belki düzelir diye restart yaptım ama 1-2 gün kasılmalar oldu hep.
Wipe yapmadan kurmayi denedinmikhan kernel de öyle bir şey yaşamadım ama hutsky de kesinlikle her şeyi doğru yapmama rağmen takılmalar yaşadım. Bir de şunu farkettim. stock kernelde şarj 100 olmuyordu hiç ama custom kernel yükleyince 100 ü gördüm.
Denemedim.Wipe yapmadan kurmayi denedinmi
@sir mordred ustaya bi danismak lazimDenemedim.
Cm11 demi
Bararya bitmişEvet galaxy w cm 11
Bararya bitmiş
Bataryanda herhangi bir şişme bombe var mı?Bu da olabilir, çünkü 10.1 kullanırken de yapıyodu bunu ama stock romda bi kez bile yapmamıştı.
Batarya %75 gosterebilir ama aslinda %1 mis bu nedenle kapanmistir yani calibrasyon ile ilgili problemEvet galaxy w cm 11
Batarya %75 gosterebilir ama aslinda %1 mis bu nedenle kapanmistir yani calibrasyon ile ilgili problem
khan kernel de öyle bir şey yaşamadım ama hutsky de kesinlikle her şeyi doğru yapmama rağmen takılmalar yaşadım. Bir de şunu farkettim. stock kernelde şarj 100 olmuyordu hiç ama custom kernel yükleyince 100 ü gördüm.
@sir mordred ustaya bi danismak lazim
Hurtsky kernelin kasmalar oluşturmasını bende yaşadım ve hurtsky'a sordum bunun nedeninin zram olduğunu düşünüyoruz ama yeni versiyon hurtsky kerneli yükleyebilirsin kasılmalar azalmış gibi görünüyor[/quote' Alıntı:Umarım azalmıştır yeni versiyonda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?