bayfeat
Üye
Arkadaşlar Yardımcı olabilicekmisiniz orjinal Romu nasıl düzenlerim gereksiz uygulamaları kaldırıp modifiye yapıcam. telefon avea torch 2 ( hayla wonder kullanıcıyım. 2. telefon olarak kullanıcam)İntouch 2 icin en stabil rom 4.0.4 cm11 burdaki romu yuklemeye calisti isen hata alman normak
Yok kardeş zaten kendisi 4.0.4 rom orjinali ave her yeri gereksiz reklam ugulamaarı ile doldurmuş yeterlş ram kalmıyor ondan ben orjinal romu modifiye etmek istiyorum gereksizleri kaldırmak istiyorum kendim göresellik vermek istiyorum. ondan rom düzenleme ile ilgili bilgi veren bir sayfa varsa banada önerim dedimbu arada kardeş zaten arco bu dediğim telefona rom yapmış ama çok hatası var
Tlfnu rootladiktan sonra root explorer ile gereksiz uygulamalari silebilirsinArkadaşlar Yardımcı olabilicekmisiniz orjinal Romu nasıl düzenlerim gereksiz uygulamaları
kaldırıp modifiye yapıcam. telefon avea torch 2 ( hayla wonder kullanıcıyım. 2. telefon olarak kullanıcam)
orda yokAyarlar ekran ayarinda
Batarya olmus degistirmen lazim.orda yok
Standart gapps flashlandığında launchera yani ana menüye eklediğimiz ikonlar telefonu kapatıp açınca kayboluyor. Hepsi değil, yalnız bir kaç ikon örneğin Facebook ve Twitter açıp kapayınca gidiyordu. Paranoid gappsta bu sorun yok, iki launcherdan birini seçiyosunuz google home sağlam çalışıyor, diğeri arızalı. Bir de bataryayla ilgili bi sıkıntı var. Sizde olmayabilir bu sorun, çünkü ben cm10.1 kullanırken de vardı, şimdi biraz daha düzelmiş durumda; şarj yüzde kırkbeşte pat kapanıyor açıyorum şarjı bitmiş gösteriyor. Bazen şarj yüzde yetmişte, azcık ısınıyo yeniden başlattığımda yüzde on dörte düşüyo. Hemen şarja takıp kapa aç yapınca iki dakikada yüzde doksan gösteriyor. Çok acayip bi durumda yani. Romun etkisi var mı yoksa bataryadan mı hiç bilmiyorum. Ayrıca parlaklık otomatiğe alınmıyor ve üstteki bildirim çizgisine dokununca parlaklık azalıyor. (her zaman değil olmasa da arada yapıyor bunu) Whatsapptan video göndermeye çalışınca kitleniyor ve yeniden başlatıyor.
Whatsappdan video aldim ben ayrica kalibrasyon sotunu demissiniz ben gece 12de sarja takip sabah 7 gibi baktigimda 99 du fakat 7.30 da baktigimda %100 du
Whatsapptan vodeo gonderemedim whatsapp crashed yazdi ve kapatti uygulamayi ayrica camera360 i denedim ilk acildiginda ekran siyah ama deklansore bastiginizda duzgun cekiyor ve ikinci fotografta hersey yolunda ilerliyor ayrica bence arco yeni surum icin bizim hatalari paylasmamizi bekliyo
tamam kardeşim sagolTlfnu rootladiktan sonra root explorer ile gereksiz uygulamalari silebilirsin
Kesinlikle bendede durum aynı mümkünse camera zoom fx uygulamasını da denermisin bakalım camera360'daki gibimi? whatsapp video göndermeyide listeye ekleyebiliriz sanırsam
Hocam bi de bildirim çubuğundan parlaklığı otomatiğe alamıyorum, sizde var mı bu?
Kisa zamanda ayiricsm @sir mordred usta tlf dan girdigim icin cok kolay olmuyor birde bu aralar yogunum ama kisa zamanda hallederim@Bysalih41 ve diğer arkadaşlar bence hataları 2 gruba ayırabiliriz
1-cihazdan kaynaklı hatalar(arco'nun çözeceği)
2-cm romundan kaynaklı hatalar(cm takımının ileriki versiyonlarda çözeceği,otomatik çözülecek hatalar)
şimdi 1.gruba şu hatalar yazılabilir
-ekran kapalı iken kulaklık takınca ekran açılmıyor,telefon reset atıyor
-instagram advanced kamera çalışmıyor(kamera simsiyah ama ayarlardan advanced(gelişmiş) seçenekleri kaldırırsanız instagram kamera çalışıyor)
-şarj kalibrasyonu hatası
-video modunda zoom yapılamıyor
-bazı grafik hataları(ekran kaymaları,beyaz noktalar)
2.gruba ise şu hatalar yazılabilir
-bazı bölümler hala ingilizce(daha henüz cm takımı tüm dilleri entegre etmedi bu sebepten ileriki versiyonlarda bu hata otomatik çözülecek)
-masaüstünden search barı kaldırınca widget'lar kaldırılamıyor(launcher hatası yine ileriki versiyonlarda cm takımı çözer)
-youtube videolarında önizleme tamamiyle siyah(ilginç bir şekilde bu hata sadece kendi tarayıcısında var playstore'dan indirdiğim google chrome tarayıcısında hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım yani uygulama hatası yine ileriki versiyonlarda cm takımı çözer)
ayrıca onay bekleyen hatalarda başka bir listeye alınabilir:
-camera360 ve camera zoom fx uygulama hataları
-whatsapp'da video gönderme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?