Bysalih41
Üye
-
Konu Sahibi
-
Arkadaslar cm11 in hatalarini bu baslik altinda toplarsak ve bu hatalari bildirirsek inaniyorumki yakin zamanda cm11 final cikarirlar bu nedenle cm11 hatalarini buraya yazalim Fikir icin sir mordred ustaya tsklr.
Seeder calismiyordu en son deneyen varmi?
Kendi kerneliyle denedigimde calismamistiben deneyemedim ama kendi kerneli ile birlikte çalışması lazım ama hurtsky ve khan kernelde çalışmaz çünkü kernele eklenmiş mi öyle bişeymiş.
ben deneyemedim ama kendi kerneli ile birlikte çalışması lazım ama hurtsky ve khan kernelde çalışmaz çünkü kernele eklenmiş mi öyle bişeymiş.
Onemli degil kardesimBaska hata tespit eden varmi arkadaslar.Dostum senin konuyu gormemisim bende konu actim pardon
Ekranimin en ust sol dip kosesinde kucuk beyaz kare seklinde bir sey var.
Bi sorun degil ama sarjdayken batarya status iconda yuzde olarak yazmiyor
Digerlerinde çalışıyor ama iconda çalışmıyor
telefon zil sesi bir süre sonra sessize geçiyor tekrar faal hale getiremiyorum birde apollo media playerda mp3 isimleri yanlış çıkıyor
screenshot yapınca aldığım görüntüde gözükmüyor beyazlık.Screenshot alıp buraya upload edebilirmisin
telefon zil seslerinde bildirimlerde vs hiçbir sıkıntı yaşamadım az önce biri tarafından arandım hatta telefon ayarladığım zil sesi ile sorunsuz olarak çaldı.
screenshot yapınca aldığım görüntüde gözükmüyor beyazlık.
herhangi bir uygulama açıkken öeydana çıkıyor. ve bazen ekranın en solunda boydan boya incecik bir ekran kayması gibi birşey oluyor bu da arada gözüküyor her zaman olmuyor ama köşedeki beyazlık uygulama açılınca ortaya çıkıyor.Whatsapp in hicbir fonksiyonunda sorun bulunmamaktadir. Zil ses ve bildirimde sorun yok. Telefon gorusmelerinde sorun yok.Onaylama için teşekkürler @Bysalih41 zil sesi hatasını listeden silebilirsin ayrıca bahsettiğin beyazlık ne yapınca oluşuypr yada kendiliğindenmi oluşuyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?