cok sarj yiyo ya disari cikmaya korkuyom telefonsuz kalirim disarda .d
Siz hangi rom kullanıyorsunuz hocam.cok sarj yiyo ya disari cikmaya korkuyom telefonsuz kalirim disarda .d

jb ye dondum dün uzun yola cikma ihtimalim var cm sarji yetmzSiz hangi rom kullanıyorsunuz hocam.![]()
jb ye dondum dün uzun yola cikma ihtimalim var cm sarji yetmz
Ben dmod devam. 
Bu telefona custom rom yuklersem sadece cm yuklerim baskasini yuklemem cunku cm digerlerin farkli. Diger custom romlarin cogu gorsel uzerine dmodda oyle sadece gorseli var s4 gorseli oda olsa ne olmasa neBen dmod devam.
![]()
jb nin dmod ile performansida ayni zatenValla bana akıcı geldi. Jb ile aynı değil o kadar da abartmayın hocam.Bu telefona custom rom yuklersem sadece cm yuklerim baskasini yuklemem cunku cm digerlerin farkli. Diger custom romlarin cogu gorsel uzerine dmodda oyle sadece gorseli var s4 gorseli oda olsa ne olmasa nejb nin dmod ile performansida ayni zaten

idda ederim performans konusunda aynidir hemen hemen istersen antutudan test yapalim sen dmodda yap bende jb de yapiyimValla bana akıcı geldi. Jb ile aynı değil o kadar da abartmayın hocam.![]()

Yap bakalımidda ederim performans konusunda aynidir hemen hemen istersen antutudan test yapalim sen dmodda yap bende jb de yapiyim![]()
Yap bakalım![]()
Dmod v6.
Arada oynayan 200 100 ile bir sıkıntım yok gereksiz programları kaldırmaya üşendiğim için dmod kurdum şarjıda aynı![]()
dmod bildigin puani dusurmus yani .dBen memnunum.kagit ustunde 100 200 gozuksede 50 puan bile artiriyim de artiramassindmod bildigin puani dusurmus yani .d

oyle diyosanBen memnunum.![]()

oyle diyosan![]()

Demekki her test farklı sonuçlar veriyormuş 50 değil 200 oynamış.Buyrun Dmod v6
güzel skor hocam.