ErSin9006
Üye
-
Konu Sahibi
-
14.01 sürümünü wipe yaptıktan sonra yükledim dediğin hata bende yok gayet memnunumApp2sd programları hata veriyo zaten. Bence sdye taşıma modu gelecekse tüm verilerle taşıması daha mantıklı olurdu
Son güncellemede menüde dokunmatik tuşlarda hata vermeye başladı inşallah düzeltilir
hocam en şarjdan başka sıkıntısı var mı ?arkadaşlar uzun süredir romu kullanıyorum. Şarj konusu sıkıntı ve arada donmalar oluyor ancak hergün iyileşiyor
hocam en şarjdan başka sıkıntısı var mı ?
bende google kullanmiyorumAçıkcası cyanogen uygulamalarını kullanmıyorum mesajlama gibi. hep google kullanıyorum.
Hatalar Google chrome açılırken bazen çöküyor.
Dediğim gibi arada çok nadir donuyor.
bende google kullanmiyorum
bende sadece agir uygulamalar kasiyo. asphalt 8 gibi. chrome arada bende de gidiyo. mozilla youtubede arka plana atinca teklemeye basliyo filan..
sarda sundan oturu sikinti var. ekran bazen siyah piksellerde kaliyo ekran tamamen kapanmiyor bunu en iyi gece farkediyosunuz.hocam en şarjdan başka sıkıntısı var mı ?
hocam xposed yukleyebildiniz mi ?sarda sundan oturu sikinti var. ekran bazen siyah piksellerde kaliyo ekran tamamen kapanmiyor bunu en iyi gece farkediyosunuz.
Xposed kullanmıyorum kardeşhocam xposed yukleyebildiniz mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?