Samsung İ9100 Android 6.0.1

Sponsorlu Bağlantılar

ogcwallhack

Üye
    Konu Sahibi
Samsung İ9100 Android 6.0.1
Merhaba arkadaşlar samsung i9100 telefonuma root atıp cwm recovery ile android 6.0.1 rom kurdum. Herşey normal bir şekilde cihaz açıldı fakat google play v.b uygulamalar yoktu. Bende 6.0.1 uygun gapps indirdim. Fakat önce telefonumu tekrar rootlamam gerekiyordu. İ9100xxls8 için sadece 4.1.2 root dosyası mevcut onuda atınca telefon açılmıyor kilitleniyor. Root yapmassam bu seferde gapps kuramıyorum normal olarak :D Farklı bir android sürümümü kullansam acaba yeni sürüm olduğu için böyle sorunlarmı oluyor. Ama hiç bir yerde İ9100xxls8 4.1.2 root dosyasından başka yok bulamadım. Görüş ve önerilerinizi bekliyorum.

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
kardes cyanogenmod bazli romlarda zaten rootludur cihaz sen sadece ayarlardan yetkisini acarsin gelistrici secenekleri sanirim.ayrica bunuda yapamazsan internetten supersu.zip indir flashla dicemde dedigim gibi cm romlarda zaten rootlu cihaz

ogcwallhack

Üye
    Konu Sahibi
kardes cyanogenmod bazli romlarda zaten rootludur cihaz sen sadece ayarlardan yetkisini acarsin gelistrici secenekleri sanirim.ayrica bunuda yapamazsan internetten supersu.zip indir flashla dicemde dedigim gibi cm romlarda zaten rootlu cihaz
Telefon hakkında'dan girip derleme numarası yazan yere 7 kez tıkladım. Geliştirici seçenekler açıldı ordanda root erişimini açtım. Root Checker ile test ediyorum root olmadığını gösteriyor. Dolayısı ile doğal olarak twrp veya cwm yüklenmiyor. Recovery modda cyanogenmod diye bir ekran geliyor sarı dokunmatikle işlem yapan ordada sadece wipe/factory reset,reboot,update gibi seçenekler var. Teamwin gibi kullanışlı bir ekran gelmiyor. Görüş ve önerileriniz nelerdir.

Son düzenleme:
onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
sen root izinini sadece uygulamalara ayarla o zaten rootlu oluyor checkle falan ugrasma.ayrica 6.0 roma 4.1.2 root dosyasi atarsan calismaz tabi :)

byAndroid

byAndroid

Üye
6.0.1 in linkini at bi bakıyım. Zaten bu romu yuklediysen otomatik romun kendi cwm yada twrp si açılmasi lazım

goldmobile

goldmobile

Üye
root dosyası aramak yerine proqrama bağla mesela kingo root proqram rotlasın

Takipçi Satın Al

Üst Alt